Crockpot Soppa och Stews

Crockpot soppor och grytor är några av de enklaste och mest tillfredsställande recepten någonsin. Och långsam spis är det bästa sättet att laga dessa starka och hälsosamma recept.

Allt du behöver göra är att kombinera ingredienserna i din långsamma spis och sätt på den. Crockpot gör allt arbete. För vissa av dessa recept kan du behöva lägga dumplings eller rör om något i slutet av tillagningstiden, men det är det!

Det finns inget som att komma hem på en kall vinterdag till ett hem som luktar den mest underbara uppvärmnings soppen.

Dessa recept kan varieras på så många sätt också. Använd dina favoritredienser, tillsätt eller subtrahera en eller flera ingredienser, eller byt smak genom att byta örter och kryddor. Det är en av de bästa sakerna om att laga recept, i motsats till att baka recept, som är beroende av exakta mätningar. Du kan lägga till eller subtrahera ingredienser som du vill, beroende på din smak och vad du har till hands. Bara se till att du noterar de ändringar du gjorde så att du kan reproducera receptet.

Eftersom soppar är förmodligen det mest anpassningsbara receptet, är de perfekta för att börja kockar. Det är verkligen svårt att förstöra en soppa, speciellt när den är lagad i crockpotten. Hotter matlagning crockpots gör inte ens så stor skillnad när maten är kokad i så mycket flytande. Men de gör lite skillnad, så minska koktiderna med en timme eller två om du har en ny crockpot.

Njut av dessa enkla och läckra recept. Dessa recept är verkligen enpottmåltider, så allt du behöver för att servera med dem är en kastad sallad med svamp och tomater, eller en fruktsallad gjord av säsongsbetonade ingredienser, tillsammans med lite knäckt rostade bröd eller spannmålsprodukter.

Crockpot Soppa och Stews