Coco Margarita Recept

Kan inte bestämma mellan en piña colada och en margarita ? Coco margarita är det bästa av båda världarna. Detta roliga cocktailrecept har tequila-basen av en margarita och den läckra kombinationen av ananas och kokosnöt som gör piña colada stor.

En läcker drink, coco margarita är mycket lätt att blanda upp. Det är en skakad margarita och som med alla ananascocktails ger skakningen en underbar skum som kompletterar den krämiga kokosnoten. Du kommer också att upptäcka att byte från coladas rum till tequila ger den en intressant bakgrundsmak.

Det är en perfekt cocktail för någon sommarfest och ett bra sätt att visa upp din favorit tequila.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en cocktailhackare fylld med is, häll alla ingredienserna.
  2. Skaka väl och spänna i ett kyldt margarita glas .
  3. Garnera med en ananas kil.

Om du vill kan denna margarita blandas . Häll ingredienserna helt enkelt i en mixer med ca 3/4 kopp is. Lägg till mer is eller kräm med kokosnöt om den inte är så tjock som du vill.

Välj din Tequila

Som med alla margaritas, den tequila du väljer att hälla kommer att förbättra smaken av coco margarita.

Eftersom det har så starka smaker behöver du inte hälla din bästa tequila, men den ska vara av en anständig kvalitet.

För en margarita så här är ett bra blanco (eller silver) tequila ett bra sätt att gå. Dessa unaged tequilas har en ganska neutral smak som liknar rom, men det är inte sött. I stället får du den stora jordnära smaken som är tequila signatur.

Blanco tequilas tenderar också att vara den mest prisvärda. Om du har ett favoritmärke, kan du normalt förvänta sig att betala $ 10 mindre för blanco än vad du skulle för den lite åldrade reposado. Ändå finns det något att säga för att lägga till den lilla eksmaken till kokosnöt-ananasblandningen. Det är spännande och värt att försöka minst en gång.

Färska ingredienser

När det gäller övriga ingredienser är färska bäst. Den sura blandningen är väldigt lätt att göra hemma och är inget annat än citron-lime-smakad enkel sirap. Du kan styra smaken som passar din smak och det är mycket bättre smakprovning och billigare än att köpa de söta blandningarna i spritbutiken.

Frisk limejuice rekommenderas också starkt. Den genomsnittliga kalken ger mellan 1/2 och 1 uns juice, så du kan enkelt få en eller två margaritas av en enda frukt.

Om du har en elektrisk juicer , ta en färsk ananas. Du vill ha det för garneringen, ändå. Det kommer att producera en överlägsen coco margarita till en gjord med konserverad ananasjuice.

Ananas är så saftiga att du även kan muddla bitar för att extrahera saften utan en juicer. Det tar lite mer arbete, men det är en av de enklare frukterna att suga för hand.

Städa enkelt ankasbitarna genom en fin meshfilm, tryck på den för att få ännu mer juice. Krama det i cheesecloth-bunt kan också maximera ditt juiceutbyte.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 120
Totalt fett 5 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 2 mg
Natrium 96 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 4 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)