Coca-Cola 7-Bone Roast Recept

Det här receptet på ugnsbakad 7-benskotsteg och grönsaker får ett boost från cola som skapar en otroligt rik sås.

Du kommer inte smaka cola , men såsen är att dö för! Du kan ersätta något märke av vanlig cola, men använd inte diet soda.

Detta recept kommer också att fungera bra med andra chuckrostar om du inte kan hitta en 7-bensteg . Anvisningar ges också för att förbereda grillen i en långsam spis.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered en 13x9-tums bakpanna genom att fodra den med folie. Värm ugnen till 350 F.
  2. Stänk 7-benstången med salt och peppar. Värm en stor, kraftig stekpanna tills det är väldigt hett, tillsätt olivoljan, och smörj snabbt 7-bensteget på båda sidor.
  3. Placera seared grillat i foliefodrad bakpanna. Omslut med potatis, svamp och morötter i ett jämnt lager. Sprid skivad lök jämnt över toppen av köttet och grönsakerna.
  1. Blanda i en skål med kola, köttbuljong, lök soppblandning, paprika, oregano och vitlökspulver tills de är väl kombinerade. Häll jämnt över kött och grönsaker. Täck noga med folie.
  2. Stek i 2 timmar. Ta ur ugnen och låt vila i minst 15 minuter. Skär kött. Servera med grönsaker och gryta.

Obs! Använd samma metod i en stor oval långsam spis, lagring vid låg inställning under 6 till 8 timmar. Eller utelämna grönsakerna (förutom de skivade lökarna) och koka 7-steket rost ensamt som huvudrätt.