Choklad och Candy Factory Tours

Om du någonsin har sett Willy Wonka & Chokladfabriken har du förmodligen drömt om att du satt en fot i en godisfabrik en dag. Jo, det finns många jobbiga godisfabriker idag som erbjuder gratis eller billiga turer. De kan inte inkludera Willy Wonka's chokladriver eller ätbar vegetation, men dessa fabriksresor är roliga ändå.

Candy Factory Tours erbjuder ett spännande koll på hur älskade sötsaker görs bakom kulisserna, och förutom att se monteringsmetoderna, lär besökarna ofta om godisframställning och det särskilda godis- och godisföretagets historia.

Att turnera en godisfabrik är en stor familjeaktivitet eftersom det vädjar till alla åldrar och är överkomligt - nästan alla turer som anges nedan är gratis. (Om du är en stor grupp, är det alltid en bra idé att ringa fram för att schemalägga en turné som rymmer dig.) Bäst av allt slutar godisutflykter ofta med fria prover av varor, precis utanför monteringslinjen. Så bläddra i denna lista med godisfabrik turer, hitta en i ditt område och njut av.

Jelly Belly Factory Tour

Theo Chocolate Factory Tour

Boehms Candy Factory Tour

Hammond's Candies Factory Tour

Sweet's Quality Candies Factory Tour

Cerreta Candy Company Factory Tour

Cero's Candies Factory Tour

Jelly Belly Wisconsin Warehouse Tour

Candy Lane

Candy Factory Tour

Rebecca Ruth Chocolates Factory Tour

Anthony Thomas Factory Tour

Morley Candy Maker Factory Tour

Wolfgang Candy Factory Tour

Webbs Citrus Candy Factory Tour