Pork Rib Roast Med Orange Vitlök Marinade

Apelsinjuice, honung, senap och vitlök är ingredienserna i denna lätta fläskmarinade. En fläskfilé med fläskfilé ger bra smak och en attraktiv presentation. Det är ett perfekt val när du väntar på företaget, och det gör en fantastisk måltid för en semesterfest. Denna typ av stek är inte en vi lagar mat regelbundet men känner inte oss skrämmande; det är lättare än du tror.

Rostan marineras i minst 2 timmar, så planera att börja måltiden tidigt på dagen. Får revbenen klippas i den storlek du behöver räkna med minst en revben per person.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Torka fläskspisen med pappershanddukar för att torka.
  2. Kombinera apelsinjuice, malet vitlök, senap, Worcestershire sås och honung eller brunt socker i en stor, förslutbar matförvaringspåse eller behållare. Tillsätt fläskbröd och tätning. Marinera fläsk i minst 2 timmar eller över natten, vrid ibland för att hålla rostbelagd med marinaden.
  3. Värm ugnen till 350 F.
  4. Linja en rostpanna med folie och placera ett rack i pannan.
  1. Ta av grillen från marinaden och placera den på stativet i den färdiga stekpannan. Skruva ihop benens ben med folie för att de inte blir förkylda, om så önskas.
  2. Skaka fläsk i ca 20 minuter per pund. Den minsta säkra temperaturen för fläsk-enligt USDA-är 145 F. Om du är osäker, kontrollera med en omedelbar läsmattermometer insatt i den tjockaste delen av grillen, inte vidrörande ben.
  3. Ta den återstående marinaden till en hel koka. Kombinera majsstärkelsen och vattnet och rör om till slät. Tillsätt majsstärkelsblandningen till marinaden och koka, omrör, tills den är förtjockad.
  4. Tjänade fläsket löst med folie och låt det vila i ca 15 minuter.
  5. För att servera, skiv stekan mellan revbenen och drizzle varje skiva med en del av såsblandningen.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 84
Totalt fett 2 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 14 mg
Natrium 71 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 0 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)