Hot Gin Punch: 2 Recept som kommer att värma upp ditt parti

Hot Gin Punch måste vara en av de mest förtrollande varma slag som jag har stött på under en tid. Det är en märklig blandning av tröstande vintersmakar, frodiga tropiska frukter och en trädgård i full blom och allt är uppvärmd och får smälta in i det som blir en riktigt imponerande mängd smaker. Det är en punch som kommer att bli prat av någon kall väderparty .

Låt inte ingrediensförteckningen i denna stans överväldiga dig, det är inte lika skrämmande en uppgift att göra upp som det kan tyckas vid första anblicken.

För att bryta ner det börjar du med de aromatiska vätskorna: gurka och rosen av Hendrick's Gin och det blomgjorda vita vinet Madeira. Skär dina frukter (ananas, apelsin, citron), förbered kryddorna och tillsätt sötningsmedel (honung och brunt socker). Allt är kokt i 20 minuter, påfrestning, och det är klart att servera.

Det är faktiskt ganska lätt när du tänker på det.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tillsätt alla ingredienser till en stor kastrull över låg värme och låt sjuda i 20 minuter.
  2. För att servera, spänna och häll den varma blandningen i en stansskål eller tekanna och garnera med apelsinskivor prydda med kryddnejlika.

(Recept från Hendrick's Gin)

Hot Bols Genever Punch Recept

Det här receptet kommer från David Wondrichs bok Punch: The Delight and Dangers of the Flowing Bowl , som inte bara rymmer underbara slag så här men är en annan stor läsning från författaren.

Det finns två saker som jag älskar om denna stans : det är varmt och perfekt för vinterunderhållning och det är väldigt enkelt att göra. Det är i grunden en stor kruka med en varm, genuin toddy med alla kryddor vi älskar under semestern.

Om du använder en vanlig stansskål, vill du se till att den är värmebeständig, eftersom många glasskålar kommer att spricka.

Ingredienser:

Förberedelse:

  1. I en värmebeständig skål, muddla citronskalarna och sockret tillsammans och låt sitta i minst 90 minuter.
  2. Sedan muddla igen och tillsätt 8 ounces (1 kopp) kokande vatten, rör om tills sockret har upplösts.
  3. Fiska ut eller dra ut citronskalorna.
  4. Tillsätt den värre och rör om.

För att servera, överföras till crock-pot eller uppvärmd gryta kanna (till värmekanna, skölj med kokande vatten), tillsätt 24 oz kokande vatten, citronskivor och kryddblandning (tillsätt detta sparsamt till smak-1 tesked är gott).

Ladla ut också sparsamt - 2 1/2 ounce koppar ska vara bra.

(Recept från Punch: The Delights and Dangers of the Flowing Bowl av David Wondrich)

Köp Punch: The Delights and Dangers of the Flowing Bowl på Amazon.com

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 165
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 4 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 2 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)