Snabb persika och kokosnöt upp och ner kakor

Baksida dessa stora små kex för att servera med en frukost eller brunch gryta, eller gör dem som en godis eller middag efterrätt för din familj.

Kakorna är superlätta att göra med kylda kex, burkferska och en liten kokosnöt. Bara baka dem i muffinkoppar och du har en fantastisk efterrätt!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smör 10 gånger med en 12-kopps muffinspanna.
  2. Värm ugnen till 400 F.
  3. Linjera en 10-i-15-i-1-tums gelépanna med folie eller ha en stor panna eller en bit folie klar för kex. Du måste invertera kexarna på pannan eller folien så snart de kommer ut ur ugnen.
  4. Töm persikorna och reservera 2 msk sirap. Tärnar de skivade persikorna eller skivas tunt i tvärriktningen.
  5. Kombinera smält smör med brunt socker, kokosnöt och 2 msk reserverad sirap.
  1. Sätt 2 teskedar av brunt socker och kokosnötblandning i var och en av 10 muffinkoppar. Sked ca 1 matsked tärnad persikor över blandningen. Öppna kakspaketet och separera i 10 kex. Placera 1 kex i var och en av de 10 muffinkopparna.
  2. Baka kakan i 12 till 15 minuter, eller tills kakorna är guldbruna. Omedelbart och noggrant vänd kakorna på foliefodrad gelépanna eller bakpanna.

* Detta recept kommer att använda ungefär två tredjedelar av burken, eller du kan använda ungefär 3 av de små mellanmålspaketen med tärnad persikor.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 130
Totalt fett 7 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 18 mg
Natrium 27 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)