Hanger Biff för hemmet bordet

Rivaler Ribeye i Flavour

Hängbiffen tillhör en grupp som kallas de platta biffarna , som inkluderar flank- och kjolbiffarna. En snitt historiskt populär i Europa hänger hangerbiffen (därav namnet) mellan ribben och länden, där den stöder membranet. Fram till 1990-talet hörde konsumenterna i Förenta staterna bara rykten om en "slaktbiff", eftersom de flesta kötthandlare inte sålde snittet till allmänheten före dess.

Ringer en Hanger Steak efter namn

Du kan se den på en fransk bistromeny som ojämn eller hör den kallad kjol i Storbritannien, lombatello i Italien och solomillo de pulmón i Spanien. Allmänt säljs fortfarande i USA som en budgetnedskärning, det kan också bära namnet hängande anbud eller hängande anbud. "Hangar" biff är en vanlig felstavning. Dess ökande popularitet både bland restaurangkockar och hemkockar betyder att det inte längre är fyndet, men det är fortfarande en överkomlig och mångsidig skärning.

Hantera en Hanger Steak

Eftersom hängbiffen kommer från en stödjande, snarare än aktiv, muskel, ger den mer ömt kött än kjolen eller flanken, men alla tre tjänar höga betyg för biffig smak. Men hangerbiffen kan bli svår när den är felaktigt förberedd. Medan du kan använda de flesta matlagningsmetoderna för att förbereda en hangerbiff, lider tenderheten när den utsätts för torr värme under lång tid. Denna biff passar bäst på medium sällsynt; Allt ovanligt medium gör det svårt.

Innan du grillar eller steker en biff, marinera den för fukt med en stark syrakomponent som citrusjuice, vinäger eller vin, och koka det varmt och snabbt till 125 till 130 F för att tillåta en viss ökning av halten när du tar det av värmen . Koka upp den över direkt värme på en grill, 2 till 3 tum från hög värme i en köttfärs, eller i en rökning varm stekpanna på spisen för att utveckla en skorpa.

Kornet i en hängbiff sträcker sig vinkelrätt mot köttets längd. Skär en hangerbiff genom att först klippa den i korta sektioner (ungefär tredjedelar eller fjärde av längden), vrid dem och skära över spannmålen i tunna remsor. De starka fibrerna i denna snitt kan vara tajta; skär det på så sätt gör det ömt och lätt att äta.

Att lägga Hanger Steak på bordet

Liknande i konsistens till kjolbiffen och flankbiffen , desto mer anbudshängarebiff gör ett bra val för rätter som fajitas eller bulgogi . Det är också en föredragen skärning för traditionell carne asada . Den starka nötköttsmaken gör det möjligt för denna skära att stå upp till självständiga smaker. Den traditionella carne asada marinade börjar med limejuice, vilket gör det perfekta ackompanjemanget smakfullt. Du kan också gnugga lite olja på köttet och säsong det med salt och peppar, innan du lagar matet, servera det i tunna skivor med chimichurri eller pesto eller en balsamisk drizzle .