Börja med Ground Beef Recept

Snabbt och enkelt

Nötkött har varit en amerikansk köksklammer i årtionden. Det är lättillgängligt, billigt och som en extra bonus gillar barn det. Grönsaksrecept är också mångsidiga. Du kan klä upp dem eller göra enkla hamburgare. Nötkött är hemma i många kök, från thailändska till mexikanska. När du har ett pund nötkött i din frys är middagen bara några minuter bort.

När du köper nötkött måste du se till att datumen stämplas på förpackningen.

Om du inte planerar att laga det inom två dagar, ta det ut ur snabbköpet och bilda flera tunna patties. Ompappa kakorna tätt i frysvinda, markera med datum och frys upp till 1 år. De tunna pattiesna tinas snabbt, så du kommer sannolikt att använda dem. Tina aldrig kött eller någon typ av fjäderfä eller fisk på disken. Tina alltid dessa ingredienser i kylskåpet, helst över natten.

Och en anteckning om livsmedelssäkerhet ; laga nötkött och allt köttfärs tills det är bra gjort! Bakterier som finns på utsidan av alla styckningsdelar av nötkött fördelas genom hela nötköttet när de är markerade. Dessa produkter måste kokas till en temperatur på minst 160 ° F, mätt med en mattermometer. Att titta på färgen på köttet eller juicer är inte ett tillförlitligt sätt att bestämma doneness. Och se till att tvätta alla redskap, tallrikar och tallrikar som kommer i kontakt med rå kött - plus dina händer, tack.

Om du inte har alla ingredienser som krävs i dessa recept, oroa dig inte! Det är lätt att ersätta något annat eller bara lämna det ut. Till exempel, i det sicilianska middagen receptet, lämna ut de gröna paprikorna om du inte har dem, använd röda paprika, ersätt gröna bönor eller ärter, eller använd en annan typ av ost.

För mexikanska fyllda paprikor, allt du behöver verkligen är paprika, tomatsås och nötkött! Bara improvisera med vad du har till hands. Och när du upptäcker ett nytt recept som är en träff, se till att skriva ner det så att du kan göra det igen!

Börja med Ground Beef Recept