De 8 bästa brödmaskinerna att köpa i 2018

Handla för de bästa brödmaskinerna för att göra färska bröd hemma

Dagens brödmaskiner har kommit långt ifrån pastorns bryggare som visade sig konstigt formade bröd efter lite knådning och uppvärmning. Många nuvarande modeller har inställningar för glutenfri bakning, vissa kan göra bröd av olika storlekar, och andra är speciellt utformade för att införliva blandade ingredienser-hallå, kanel-rosinbröd.

De är inte längre kompletta maskindelar. Om du inte är i stämningen för bröd och det är för varmt för att elda upp ugnen, har många brödmakare också en bake-only inställning, vilket innebär att du kan använda den för att baka en tårta, majsbröd eller till och med några brownies.

Även med en maskin kan bakning av bröd vara en lång process, eftersom jäst behöver tid att jäsas och orsaka att degen stiger och en längre ökning ger en smakligare bröd. De flesta brödtillverkare kommer att ha en loaf klar på ca 4 timmar, medan de med ett snabbt brödalternativ kommer att producera en bröd på 2 timmar eller mindre. Om du är redo att njuta av nybakat bröd dagligen, här är de sju bästa maskinerna på marknaden för att komma igång.