Crock Pot Taco Soup Med Ground Beef and Beans Recept

Denna crock pot taco soppa en enkel kombination av nötkött, bönor, majs och tomater, och det gör tillräckligt för 10 till 12 personer. Vi gillar att lägga lök och vitlök till vår taco soppa, men det ursprungliga receptet innehåller inte dem. Roteltomaterna lägger till värme, men gärna lägga till några hackade jalapeno paprika eller milda chili peppar för att jazz upp det ännu mer.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm oljan i en stor stekpanna över medelvärme. När oljan är varm, lägg till nötkött och lök, om du använder. Koka, omrör och bryt upp tills lökan är ömt och nötköttet är inte längre rosa.
  2. Töm malet köttfärsblandning och överför till långmatningsfacket. Tillsätt vitlök, om du använder, tillsammans med bönorna, majsen, stuvade tomater, tomater med gröna chili, dressing mix och taco krydda.
  1. Täck och koka på LOW i 6 till 8 timmar.
  2. Garnera med strimlad ost och smulad köpte tortillakorr eller hemlagad tortillaband (se nedan).

* Om du inte har chili bönor eller Ranch-Style bönor, kan pinto bönor och några kryddor ersättas. Använd 2 burkar pinto bönor, 1 msk chilipulver, 1 tesked kummin, 1/4 tesked varje vitlökspulver och lökpulver och 1/4 tsk oregano.

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Taco Soppa för långsam spis
Carla's Taco Soup
Taco gryta med mark nötkött

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 735
Totalt fett 25 g
Mättat fett 16 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 83 mg
Natrium 109 mg
kolhydrater 81 g
Kostfiber 22 g
Protein 49 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)