Bästa Bloody Mary Mix Recept

Detta Bloody Mary blandningsrecept är rakt från en bartender som är känd för denna cocktail. Jag tycker att nötköttsbuljan ger den en extra dimension av smak.

Inte bara gör det en bra cocktail men det är också ett utmärkt tillskott till recept och även som en alkoholfri uppfriskande drink - bättre än V-8 eller den herr och fru kommersiell produkt.

Detta recept gör en gallon. Betrakta det som ett bra ätbart presentalternativ bara, i det här fallet är det en dryckesgåva. Nackdelen är att blandningen måste vara kylen så att din giftee måste vara nära kylning!

Denna blandning gör också en bra soppbas för grönsaker, biff bygg , tomat ris eller någon annan soppa eller gryta.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor behållare eller skål kombinerar du tomatsaft , köttfärs, peppar , selleri salt, Accent (om du använder), citronsaft, Worcestershire sås och Tabasco sås. Blanda noggrant.
  2. Häll i täckta behållare och kyla tills det är välkyldt och du är redo att göra en cocktail eller dricka den snyggt.

Hur man gör en blodig Mary Cocktail med denna mix

Virgin Mary Cocktail

Du gissade det. Detta Virgin Mary Mocktail Recept är non-alcoholic med alla de stora smakerna av en fullt laddad Bloody Mary men utan sprit.

Dessert gjord med Bloody Mary Mix

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 68
Totalt fett 2 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 2 mg
Natrium 4.660 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 1 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)