Crock Pot Southern Black Eyed Peas With Ham Hock

Dessa enkla svarta ögon är gjorda med torkade ärter, långsamt kokta med en enkel kombination av bacon, skinka och kryddor.

För detta recept kokas de svartögda ärterna separat på spisen tills de är mjuka och sedan läggs de till de övriga ingredienserna i långsam spis . Många har problem med ärtor och bönor blir ömma i den långsamma ugnen. Detta kan orsakas av salt eller sura ingredienser, hårdhet i vattnet eller åldern på ärterna eller bönorna. Förkokning ärterna garanterar att ärterna kommer att vara ömma och färdiga inom rimlig tid.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor kastrull täcka ärterna med vatten till ca 3 tum över ärterna. Koka upp, minska värmen, simma sedan i 45 minuter till 1 timme, eller tills ärtor är ömma.
  2. Under tiden placera skinken hock, skivad lök, bacon, peppar, vitlök och salt i långsam spis. Tillsätt 3 koppar vatten. Täck och koka på HÖG i 1 timme.
  3. När ärtor är ömma, dränera och överföra till långsam spis. Minska värmen till LOW; täck och koka i 5 till 7 timmar.
  1. Ta bort skinkan från potten. Ta bort köttet från hocken och strimla eller hugga. Lägg köttet tillbaka till ärterna.
  2. Smak och tillsätt kosher salt och nybakad svartpeppar, efter behov.
  3. Servera ärterna med nybakad majsbröd .

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 69
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 4 mg
Natrium 512 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 4 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)