Tomatssoppa Tårta

Tomat Soppa Kaka du säger? Usch. Det var vad jag tyckte om den här tårtan. Det är inte alls alls. Först och främst kan du inte ens smaka eller lukta några tomater. För det andra, om du gillar krydda kakor, kommer du också njuta av den här. Gräddeosten gör det smaken ännu bättre.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 grader F. (325 grader F. för en mörk eller glaspanna). Smörj en 13 x 9 bakpanna. Blanda mjöl, bakpulver, natron, socker, kanel, malda nötkryddor och slipa alla kryddor i en stor skål med en piskvisp. Ställ skålen åt sidan. I en medium skål, kombinera tomatsoppa, smält smör, ägg och mjölk. Blanda helt. Tillsätt soppblandningen till mjölblandningen och blanda tills den är helt kombinerad.

Häll försiktigt kakademen i den tillagade bakpannan. Baka kakan i minst 40 minuter eller tills det är testat gjort. Kyl kakan i pannan på ett trådställ.

När kakan är helt sval, gör frosten. Slå gräddeosten tills den är fluffig. Tillsätt smöret tills blandningen är jämnare fluffigare. Lägg långsamt på mjölken. Var noga med att blanda varje gång mjölken läggs till. Tillsätt vanilj och fortsätt att blanda frosten. Långsamt tillsätt pulveriserat socker. Fortsätt tillsätt sockret tills hela det används. Om frosten verkar för torr, lägg till en matsked mjölk åt gången. Frosta kakan med gräddeosten. Om du inte vill ha så mycket frostning, kan överskottet frysas för senare användning.

* Känn dig fri att ersätta muskotnöt för en av de kryddor du inte råkar ha.

Fler efterrätter gjorda med intressanta ingredienser:

Hösten söt och salt behandla
Du kommer bli förvånad över denna efterrätt. Den är gjord med godis majs.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 293
Totalt fett 16 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 47 mg
Natrium 263 mg
kolhydrater 36 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)