10 Frestande pumpa Cocktails för dina fall cravings

Är du bland de många drinkare som har en längtan efter pumpa-cocktails varje hösten ? Det händer varje år och då bladen börjar förändras, så gör vår smak. Lyckligtvis finns det en hel del bra pumpade smaksatta blandade drycker som du kan göra på några minuter.

Pumpa är en unik smak i cocktailvärlden. Medan det inte är den mest mångsidiga, kan pumpa hittas i allt från pumpkinmartinis till långa kryddda drycker som är perfekta för semesterfester. Från de första tecknen på hösten genom Halloween , Thanksgiving och december är det en pumpkocktail för varje smak och tillfälle.

Hur man lägger till pumpa till dina drycker

Mellan alla dessa pumpor lattes och pumpa martinis har pumpa varit en trending smak sedan början av 2000-talet. Det finns några ingredienser som kommer att lägga till den söta pumpa smaken till dina drycker och de blir relativt lätta att hitta kommer falla.

Många drink recept använder pumpa-smakade ingredienser som används i mat. Pumpa smör, frön, färsk purees och pumpa paj krydda är bland de som ofta passerar från bordet till baren.

Du kommer också att märka några få pumpa sirap, pumpa vodka och pumpa likörer visas på butikshyllor som börjar i september. Men om du har ett favoritmärke är det inte alltid en garanti för att det kommer att vara kvar nästa år. Pumpa är en mycket säsongsmässig smak och producenter av dessa produkter kan inte alltid hålla dem på väg. Om din favorit försvinner, gå vidare till nästa alternativ. Detta hide and seek spel är en verklighet av en pumpa älskare.