Hiram Walker Pumpkin Spice Likör

Det är Pumpkin Martini som är en av de mest efterfrågade cocktailerna varje år mellan oktober och december . Det finns många sätt att skapa en sådan cocktail, inklusive renor, sirap och andra pumpa-smakade ingredienser, men en pumpalikör är det enklaste sättet att få önskad effekt. Det är där Hiram Walker's Pumpkin Spice Likör passar in där en gång bara Bols producerade denna smak av hjärtlig.

Denna likör produceras endast under semesterperioden och är värd smak och bekvämlighet om någon pumpa-smaksatt dryck är din önskan.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review - Hiram Walker Pumpkin Spice Likör

Den sökningen efter Pumpkin Martini och den lätthet som Hiram Walker Pumpkin Spice spelar för att skapa en sådan drink är huvudfokus och användning av denna cocktail. Det har säkert dess användningsområden i den aspekten, även om du hittar versionerna med pumpa puree jämfört med detta lämnar dig besviken om du letar efter äkta, tung pumpa smak.

Jag förväntade mig verkligen mer pumpa i likören och överlag verkar det ha för mycket citrus men kryddorna är rätt på.

Denna likör öppnar sig för förbättring och förstärkning av många olika cocktails och parar snyggt med whisky och fruktinfuserade vodkas . Det är verkligen en unik smakad likör som öppnar sig för experiment och jag tyckte det var intressant att det komplimangerar anislikör (dvs absint eller Marie Brizard) som det gör i min Pumpkin Spice Martini .

Medan den inte replikerar den sanna smaken av en pumpa paj kan den vara förförisk till högerpalatset och som dess säsongsbetonade motsvarighet, Gingerbread Likör , är den utmärkt i en "rysk" dryck, i det här fallet namngav en hösten ryska.

Smakspresentationer:
Doften av pumpa Spice domineras av söt citrus med anteckningar av vanilj och graham crackers. Gommen är nästan för söt, men inte för att vara sirapsig och den förföriska bakgrunden av pumpa inlagd med kryddnejlika, vanilj och kanel övervinner den sötma. Finalen är lång och relativt smaklös, vilket gör att jag vill ha mer pumpa genom hela upplevelsen.