RumChata Pumpkin Pie Martini Recept

När bladen börjar vända höstfärgerna blir alla tankar till pumpa. I dryckesvärlden ingår det att sträva efter den perfekta Pumpkin Pie Martini.

När detta begär för alla saker träffar pumpa, kommer du att älska det här läckra RumChata receptet. Den krämiga likören är den perfekta grunden för en söt cocktail som denna. Det passar också perfekt med vaniljvodka och någon pumpalikör du kan ta hand om.

I all ärlighet är RumChatas Pumpkin Pie Martini förmodligen det bästa receptet du hittar för en "pumpkinmartini". Det verkar som om det verkliga mejeriet som finns i likören har varit den saknade ingrediensen hela tiden. Tänk på din jakt efter en riktigt bra pumpkocktail över.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktailfyllare fylld med is.
  2. Skaka bra .
  3. Stam i ett kylt cocktailglas .
  4. Stänk kanel på toppen för garnering.

Den Elusive Pumpkin Likör

En resa till spritbutiken bör producera några vaniljvodkaalternativ och du skulle vara svårt att hitta en butik som inte lagrar RumChata. Det är dock en helt annan historia när det gäller en pumpalikör.

Detta är en mycket säsongsmässig smak eftersom ingen vill dricka pumpa mitt på våren eller sommaren.

Det betyder att väldigt få spritbolag kommer att överväga att göra det. Några har försökt genom åren, men majoriteten gör inte ett repetitionsutseende.

Detta gör det svårt för pumpa martini fans att njuta av samma stora dryck år efter år. Undantaget har varit Hiram Walker Pumpkin Spice . Denna likör verkar ha en tillräckligt stor baksida för att göra skuren. Även om det aldrig har varit det bästa alternativet, är det ofta det enda alternativet.

Det bästa rådet du kan få är att söka i dina lokala butiker för att se vad de erbjuder under ett visst år. Om du hittar en du verkligen gillar, lagra upp. Men kom ihåg att likörer har sockerarter och det minskar hållbarheten . Du kan få ett andra år av en oöppnad flaska, men räkna inte med det.

Tack vare pumpa krydda lattes, hittar du det lättare att få händerna på en pumpa kryddssirap. Detta ger dig all den stora pumpansmak som finns i en likör, den springer helt enkelt på alkoholen. Helt få sirapföretag gör smaken och det är relativt lätt att hitta kom höst.

Köp Torani Pumpkin Spicy Sirap på Amazon

På grund av denna cocktails krämhet finns det ett annat alternativ. Det är mycket lättare att göra eller köpa en pumpa paj fyllning mix än det är att hitta en pumpa likör ibland. Detta är ett mycket lönsamt alternativ, du vill bara skaka cocktailen lite längre för att säkerställa att den är ordentligt blandad.

Hur stark är Pumpkin Pie Martini?

Pumpkin Pie Martini är utsökt och det är härligt lätt på alkoholen. Med en likör som Hiram Walker har den en alkoholhalt på bara 11 procent ABV (22 bevis) .

Om du väljer en av de alkoholfria pumpa smakämnena, är den ännu lägre än den.

Fortsätt, ha en andra omgång. När allt kommer omkring är pumpasäsongen kort.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 424
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 10 mg
kolhydrater 51 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)