Choklad-Dipped Marshmallows Recept

Marshmallows är ännu bättre när doppad i choklad! Använd köpte eller hemlagade marshmallows för snabb och enkel behandling. Om så önskas kan du placera marshmallows på tandpetare eller små spettar före doppning för att göra dem lättare att äta och servera.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered ett bakplåt genom att fodra det med aluminiumfolie.

2. Kombinera chokladflisen och förkortningen i en stor mikrovågssäker skål och mikrovågsugn tills den smälts, omrör efter varje minut.

3. Släpp en marshmallow i smält choklad och nedsänk den något. Använd en gaffel för att ta bort den från chokladet och tryck den mot skålens sida för att ta bort överflödig choklad. Drag botten av gaffeln mot skålens läpp för att ta bort eventuellt återstående överskott av choklad och placera marshmallow på det tillagade bakplåten.

Alternativt kan du skjuta marshmallowsna med tandpetare eller små spettar, och använd dem för att doppa marshmallowsna i choklad. Om du använder stänk eller små godis, stänk dem på när choklad är fortfarande våt. Upprepa med återstående choklad och marshmallows.

4. Placera marshmallows i kylskåp i ca 30 minuter för att ställa in choklad.

5. Smält den vita chokladen och smörj den över marshmallowsna för ett dekorativt utseende. Återställ snicket till kylskåpet för att ställa in den vita chokladen innan du serverar den.