Tips för att planera din Tailgating Party

Gör dina lagfärger, ta tag i kylaren och grillen och fyll trucken med vänner eftersom det är dags för lite tailgating. Detta är en tradition bland många idrottsfans, särskilt under fotbollsäsongen, och kan ta fram de största och mest geniala tailgating set upsna.

Det bästa sättet att börja planera ditt tailgatingparty är att tänka på det som en kampdag med en dag med samordnade färger.

Om du är en ny tailgater, eller bara vill förbättra den plats du har stakat ut, här är några tips du kanske kan använda.

Tailgating Drycker

Dryck av val för många tailgaters är öl och det ger dig många val: stora namnfavoriter och lokala brews är de mest populära. För en väl avrundad baklucka får du nog mer.

Lager gott om vatten, juice och läsk för barnen och icke-drinkare, tänk på en bärbar mixer som TailGator för frysta cocktails och en bärbar bartending kit för dina drinkar. Ett annat alternativ är att göra egna pre-mixed cocktails, med dem som Long Island Iced Tea , Lynchburg Lemonade och Skruvmejseln är det enklaste. Blanda bara några av dessa i en spillbeständig behållare innan du går till spelet.

Några favorit tailgating drycker:

Tailgating Food

Tailgating kan handla om spel, laganda och mycket öl, men maten är lika viktig. Detta är en av de lämpliga tiderna för att ta fram dina grillfärdigheter. Medan den genomsnittliga burgeren gör tricket, varför inte gå ut med någon speciell match dag biljettpris? Dessa är lätta och kan vara prepped, kryddat och marinaded i förväg så att du bara plop dem på värmen.

Låt oss inte heller glömma frukost på grillen för de tidiga spelen.

Andra Tailgating Supplies

Jag har sett många extrema tailgating set ups under åren och om dina spel dag leksaker inkluderar en utdelad pickup, en fet slip och glida, en enorm öl bong, eller vad annat ditt galen sport fan tankar kan komma med, gå med Det. När det gäller tailgating går allting, men här är några saker du kanske vill tänka på.