Buffel Ginger Vitlök Kycklingvingar Recept

De flesta "krispiga" kycklingvinge recepten kräver en djupfrysare, men denna stora "ugnsstekt" metod fungerar vackert och är mycket lättare. Denna klibbiga ginger vitlök kycklingvinge receptet är en läcker twist på den ärevördiga Buffalo chicken wing.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 400 F.
  2. Placera kycklingvingarna i en stor blandningsskål och krydda generöst med salt och färsk svartpeppar. Tillsätt varm sås och vegetabilisk olja, och kasta med tongs till jacka jämnt. Lägg mjölet i en stor plastpåse, lägg vingarna och skaka ordentligt. Kycklingvingarna ska vara mycket lätta dammade med mjöl.
  3. Täck två halvskivor med folie och spraya väl med canolaoljan. Fördela kycklingvingarna jämnt på stekpannorna och sprut vingarna med canolaoljan till kappa. Baka i 30 minuter, vrid kycklingvingarna och baka i ytterligare 30 minuter tills det är brunat och crusty.
  1. Medan kycklingvingarna bakar, läggs glasyringredienserna i en gryta och kokar över medelvärme. Stäng av och boka. När kycklingvingarna är färdiga, överför till en ren skål medan den fortfarande är het och häll över glasyren. Kasta tills alla kycklingvingarna är belagda väl och överför till en serveringsfat.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 840
Totalt fett 55 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 27 g
Kolesterol 190 mg
Natrium 493 mg
kolhydrater 22 g
Kostfiber 1 g
Protein 62 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)