Smör Tinnar Hemlagad Cracker

Smaken av denna någonsin så svaga cracker liknar det butiksköpte varumärket Wheat Thins. Den smöriga smaken och fläckiga, lätta konsistensen är populär bland både vuxna och barn. De är lätta att göra och är ett gott mellanmål.

Eftersom dessa hemlagade kakor har lite söthet åt dem, kommer de att smaka särskilt bra med skarp eller salt ost. Servera krackarna med skarpa cheddar, som Grafton Village Cheddar eller Bravo Farms Cheddar, eller en blåost som Stilton, Cashel Blue eller Rogue River Blue.harp cheddar, som Grafton Village Cheddar eller Bravo Farms Cheddar, eller en ost som Stilton, Cashel Blå eller Rogue River Blue.

Mer Cracker och Flatbread Recept

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 400 F. Låt ett bakplåt med pergamentpapper.
  2. Sätt mjöl, socker och salt i en matberedare. Tillsätt smör och blanda tills smör har införlivats.
  3. Med bladet springa tillsätt vatten och blanda till en smidig degform.
  4. Det enklaste sättet att rulla ut degen är att först dela degen i 4 stycken.
  5. Lätt mjöl din arbetsyta och rulla degen i en stor rektangel. När du rullar ut degen, lyfta den upp ofta och vrid degen för att hålla den från att hålla fast vid arbetsytan. Gör degen så tunn som möjligt. Ju tunnare krackarna är, desto flakigare och smakligare är de.
  1. Använd en pizzaskärare eller smörkniv för att skära degen i 1 1/2-tums korgar. Om du har odds och ändar av deg kvar, kan du försöka bilda den i en boll för att rulla ut, eller bara göra ett parti av missformade crackers.
  2. Baka krackarna på bakplåten kantad med pergamentpapper tills det är skarpt och lättbrunt, ca 10 minuter.
  3. Kall och lagra sedan i en lufttät behållare.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 143
Totalt fett 10 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 20 mg
Natrium 430 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)