Skinka, Ost och Chorizo ​​Förrätt med Brödrecept

Detta är en enkel, men läcker aptitretare eller tapa som alla tycker om. Det innebär mycket lite eller ingen matlagning, och du kan lägga den ihop i sista minuten. Även om du helt enkelt kunde ställa ut en korg med bröd och en tallrik med Manchego-ost , jamón Serrano och spansk chorizo , skulle du förmodligen se det försvinna nästan direkt. Servering av tapa beredd på individuella baguette skivor gör det längre!

Två speciella ingrediensanmärkningar

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär den skorpiga baguetten och gör skivorna ungefär 1/3 tum tjocka.
  2. Skiv Manchego-ost, ungefär 1/8 - 1/4 tum tjock. Att skära osten tunn kan vara svårt eftersom den är torr och smula. Oroa dig inte, du behöver bara små bitar för att placera en på varje bit bröd.
  3. Om du har en hel del jamón , vill du skära den i papperstunna skivor. Om du köpte den jamón som redan skivats, skära skivorna i bitar som är tillräckligt små för att passa på toppen av baguette-skivorna.

  1. Skiv den spanska chorizoen i bitar ca 1/4 tum tjock, redo för stekning, tillval. Vissa människor föredrar att bara skära chorizoen och tjäna, medan andra njuter av det lättare stekt.

  2. Placera en stor öppen stekpanna med en tung botten på spisen med en tesked olivolja och flytta för att täcka botten med olja. Vrid brännaren på medium värme. Placera chorizoen i pannan och stek bitarna i 5-10 minuter, vrid om det behövs. Ta bort så snart chorizoen är tillagad.
  3. Placera baguetteskivorna på disken. Placera en bit ost och en skinka på var och en. På andra sätt lägg en bit chorizo .
  4. Servera med ett rött vin som en Rioja eller en Ribera.
  5. Nu luta dig tillbaka och se till att dessa läckra tapas försvinna!

Fler Tapas Recept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 59
Totalt fett 4 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 16 mg
Natrium 136 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 1 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)