Candy Corn Bark

Candy Corn Bark har det bästa av två halloween favoriter: godis majs och choklad! Den här snygga, snygga barken är lätt, rolig och festlig. Varnas att det är ganska sött, så det är perfekt för godisfiskare och folk med en stark sötand.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en kakan genom att föra den med aluminiumfolie.

2. Smör choklad i mikrovågsugnen eller över en dubbelpanna i separata skålar.

3. Lägg till hälften av godismajsen och allt krispigt risflingor till den smälta halvlöda chokladen och häll chokladet på bakplåten. Med en sked eller spatel släpper du chokladet ut i ett jämnt lager. Det behöver inte täcka hela pannan.

4. Ta en sked och drizzle små mängder vit choklad över den mörka choklad i ett slumpmässigt mönster.

Använd en tandpetare eller spetsen på en kniv för att virvla de två chokladerna tillsammans. Vrid inte för mycket och leriga färgerna - du borde fortfarande kunna se de olika chokladfärgerna i slutet.

5. Sprid resterande 1/2 kopp godis majs över de våta choklad, sprutning slumpmässigt och pressa dem försiktigt in i choklad tills de klibbar.

6. Sätt choklad i kylskåp i 30 minuter för att härda.

7. När barken är fast, ta bort den från folien och krossa eller skära den i små bitar. Förvara Candy Corn Bark i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till en månad, och ta den till rumstemperatur före servering.

Craving mer? Ta en titt på dessa läckra recept:

Klicka här för att se alla Candy Corn Recept!

Klicka här för att se alla Halloween godisrecept!

Klicka här för att se alla Candy Corn Recept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 165
Totalt fett 9 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 13 mg
Natrium 18 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 1 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)