Rum Eggnog: Två Recept för Holiday Favorit

Eggnog är alltid ett slag runt semestern och det finns många sätt att göra det. Rum är en av de bättre alternativen för sprit eftersom det ger en sötma som kontrasterar dryckens äggiga smak.

När det gäller att göra Rum Eggnog kan du välja att gå på den traditionella vägen eller blanda en snabbare version med en härlig twist. Vi har båda recepten för dig att prova.

Rum Holiday Eggnog Recept

Det här första eggnogreceptet är ett klassiskt sätt att göra eggnog och det har Mount Gay Eclipse Rum.

Den använder både äggvita och äggulor och de är separerade för att skapa en lite mer intensiv version av en lättare Eggnog . Det är värt den extra insatsen och mandel extraktet är ett utmärkt tillägg som avrundar smaken.

Detta kommer att göra en drink och kan anpassas för att passa en liten folkmassa om du inte vill dricka ensam. Den fina delen om detta mindre recept är att du kan prova det innan du bestämmer dig för att flytta upp till en stor sats.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Separera ägget i två skålar .
  2. Slå äggulan tills den är stiv.
  3. Slå den vita med 1 tsk socker tills toppar form.
  4. Vik långsamt vitt och äggula ihop.
  5. I en separat skål, slå grädden med mandel, vanilj och 1 tesked socker tills det är styvt.
  6. Sväll långsamt in grädden i äggblandningen.
  7. Tillsätt rom och rör försiktigt.
  8. Kyl över natten, eller servera omedelbart över is i en stans eller martini glas .
  9. Garnera med riven muskot och kanel .

(Recept från Mount Gay Eclipse Rum)

Mättare än Eggnog Cocktail Recept

Betydligt lättare än det första receptet, allt du behöver är en cocktailskakare för att skapa denna eggnog.

Det skapades av Charles Joly i The Drawing Room i Chicago och har DonQ Anejo Rum, vilket är en stor övergivenhet för denna tid på året. Lägg till det en rubin port, någon sirap, ett ägg och du har ett väldesignat, super lätt glas av eggnog.

För att göra denna drink, kombinera 1 1/2 uns DonQ Anejo Rum med 1 1/2 uns rubin port och 1/2 uns enkel sirap i en shaker. Tillsätt 1 ägg och torra skaka (utan is) för att kombinera ingredienserna. Tillsätt is och skaka kraftigt en andra gång. Stam in i ett vitt vinglas och damm med muskotnöt.

(Recept från Charles Joly i Ritrummet i Chicago för DonQ Rum)

Hur starka är dessa Eggnog Recept?

Eggnog har rykte för att skapa några berusade gäster på semesterfester, men det är inte eggjogens fel! De flesta eggnog är relativt lätta i jämförelse med drycker som Classic Martini som kan vara uppåt av 62 bevis .

För det mesta är det bara din medarbetares eller svärföräldrarnas fel att ha lite för mycket nog den natten (eller någon som har överskattats). Beviset är i siffrorna eftersom det första eggnogreceptet är en mild 14 procent ABV (28 bevis) och den andra väger in på bara 17 procent ABV (36 bevis).

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 589
Totalt fett 34 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 936 mg
Natrium 354 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 0 g
Protein 32 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)