Phyllo Chicken Mustard Roll

Detta underbara recept på Phyllo Chicken Mustard Roll är mycket rik, och det är perfekt för underhållande. Tender kyckling och grönsaker är inslagna i en krämig senapsås och insvept i fläckig phyllo deg. Yum.

Allt du behöver för att servera med detta lätta recept är en grön sallad kastad med avokado och skivade tomater och en enkel vinaigrette och några ångade gröna bönor eller sparris. Till efterrätt skulle en paj vara utsökt, liksom någon typ av brownie . Lägg till ett glas vitt vin och lite bra företag för en fantastisk måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

Smält 2 msk smör och olivolja över medium värme i en stor stekpanna. Tillsätt lök och vitlök. strö med salt och peppar. Koka grönsakerna tills de är milda, cirka 5 minuter, rör om ofta. Lägg till svampen; koka tills svampen ger upp vätskan och vätskan avdunstar och omrörs ofta.

Tillsätt båda senaparna och grädden till stekpannan, omrör för att kombinera. Minska värmen till låg och simma tills blandningen är något tjockare, ca 8 minuter.

Tillsätt den kokta kycklingen och Havarti-osten till stekpannan och ta bort från värme; rör om till kombinerat. Låt denna blandning svalna i 15 minuter.

Förvärm ugnen till 400 ° F.

Placera ett ark av phyllodeg på ett stort kakan med sidor. (Om du bara kan hitta 14 "x 9" arken måste du använda 16 ark. Gör två separata staplar av degen och dela kycklingblandningen mellan de två staplarna.) Borsta phyllo med lite smält smör och topp med ett annat ark.

Upprepa läggningen och borsta med smör tills du har använt alla phyllo-lakan. Placera kycklingblandningen på den långa sidan av degen mot botten. Vik bottenkanten över kycklingen för att täcka, vik i sidorna och vika sedan överkanten över kycklingen. Borsta allt med smör för att försegla. Vrid försiktigt valsen över med händerna eller två spatlar så att sömmen är nere.

Pensla det återstående smöret över phyllo degen. Baka i 14 till 20 minuter eller tills degen är guldbrun. Låt rullen stå i 10 minuter, skära sedan i skivor för att servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1284
Totalt fett 88 g
Mättat fett 40 g
Omättat fett 31 g
Kolesterol 345 mg
Natrium 941 mg
kolhydrater 39 g
Kostfiber 3 g
Protein 82 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)