Orgasm Cocktail

Orgasmcocktailen är en populär blanddryck som har många former. Om du ännu inte har smakat den här krämiga sammansättningen, så är du ute efter en riktig behandling.

Receptet kan variera. Av de flesta konton är den här den vanligaste och det är en enkel blandning av lika delar kaffe, amaretto och irländsk krämlikör . Om du vill kan en mjölkkräm läggas till och du kan servera den på klipporna eller i ett cocktailglas.

Men som du kommer att se är det bara ett sätt att göra en orgasmcocktail. Andra recept lägger till vodka eller byter smak helt. Det finns till och med en orgasmskytt som rivaler denna långsamma nippelcocktail i popularitet. Det är svårt att bestämma vilka som ska blandas, men upptäcka vilken är din favorit är inte så illa av en uppgift.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll kaffe likör, amaretto likör och irländsk krämlikör i en cocktail shaker fylld med is.
  2. Skaka bra .
  3. Stam in i ett gammaldags glas fyllt med is.
  4. Fyll med grädde om så önskas.

Fler sätt att göra en orgasmcocktail

Innan du blandar din första orgasmcocktail, bläddra bland dessa variationer och överväga att lägga dem till din smakprovningsupplevelse.

Hur stark är Orgasm Cocktail?

Om vi ​​skulle använda följande likörer kan vi enkelt uppskatta hur mycket alkohol i genomsnittlig orgasmcocktail: Bailey's (34 proof), Kahlua (40 bevis) och en 42-bevis amaretto.

Som du kan se kan orgasmcocktailen se ut söt och oskyldig men den här krämiga sammansättningen är inte så svag som du kanske tror.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 191
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 5 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)