Margarita Jelly Shot Recept (skytt)

Margarita Jelly Shot är ett roligt och lätt recept som anpassar den berömda Margarita till en välsmakande Jell-O Shot. Dessa jiggly lilla skott är massor av kul att tjäna på fester och du kommer få lika mycket njutning av att de gör dina vänner som "dricker" dem.

Receptet är extremt enkelt och det är inte mycket mer än att lägga till sprit till blandningen medan du gör gelatin. Det finns dock några knep att göra Jell-O Shots . Viktigast av dem är att hålla alkoholen på en nivå så att gelatin kan sätta upp. Om du häller för mycket tequila kommer du att ha en slarvig röra.

Ge det här receptet ett försök och använd det som grund för att skapa egna skräddarsydda Jell-O Shots. Det är bara ett exempel på hur lätt det är att få dessa roliga skyttar att smaka som många av våra favoritcocktails .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda tequila, lime och trippel sek med kallt vatten och kyla i kylskåpet, så att de är en jämn temperatur.
  2. Häll ett paket gelatin i en skål.
  3. Tillsätt kokande vatten, rör om tills gelatinet är helt upplöst.
  4. Rör i kylvätskan och vattenblandningen och lägg till matfärg om du vill förbättra färgen.
  5. Häll blandningen i glasögon , formar eller en bakpanna för ett gelatinplåt för att skära upp en gång.
  1. Kyl tills vätskan sätter helt. (Minst 2 timmar, men över natten rekommenderas.)
  2. Servera kallt.

Det här receptet gäller en enda 3-uns kärl av gelatin, vilket är den vanligaste storleken. Det kommer att göra ungefär 16 1 ounce skott och du kan multiplicera receptet för att göra mer eller att passa större koppar.

Tips: Små plastskottskoppar är perfekta för Jell-O-skott eftersom dryckaren bara kan pressa skottet i munnen.

Köp Plast Shot Cups på Amazon

Välj din Margarita-smak

Medan denna speciella geléskott är lime-flavored, kan du välja att göra det i vilken smak du gillar. Precis som Margaritas många smaker , kan denna Jell-O Shot ta på sig en smak av jordgubbe, äpple, ananas eller vad ditt hjärta önskar. Allt du behöver göra är att byta ut gelatin. Det finns även en Margarita-smaksatt Jell-O (även om det är väsentligen lime).

När du spelar runt med dessa skott, håll några saker i åtanke:

Mer Jell-O Shots Från Våra Favorit Cocktails

Cocktails som vi har haft i åratal är den perfekta inspirationen för Jell-O Shot-smaker. I de flesta fall är det mycket lätt att ta någon fruktig dryck och omorganisera sprit och smaker till ett gott litet skott.

Här är några idéer för att komma igång, men sluta inte sluta här! Det finns en stor värld av Jell-O Shots som väntar på din kreativa snurrning.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 35
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 14 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 0 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)