Konvertera recept till din Crockpot

Det är lätt att konvertera dina favoritugnar och stovetop recept till din crockpot. Det tar bara lite fantasi och lite kunskap om hur crockpot fungerar.

Crockpots, eller långsamma kokar, arbeta genom att omge en keramisk crock med värmeelement. Locket passar säkert, vilket inte tillåter förångning. Maten lagar mat med en ganska låg temperatur mellan 170 och 280 grader F. Det är tillräckligt varmt för att garantera livsmedelssäkerheten, men tillräckligt låg så maten lagar sig mycket långsamt.

När du konverterar recept till crockpoten, titta noggrant på mängder. Alla matlagningsrecept är mycket anpassningsbara. Så länge du håller ungefär samma proportioner av ingredienser fyller du crockpotten mellan 1/2 och 3/4 full för bästa resultat. Eftersom det inte finns någon förångning, bör du minska vätskorna med ca 1/4, om du inte lagar ris eller pasta i crockpotten. Dessa livsmedel behöver flytande att laga ordentligt, så se till att de är täckta av vätska.

Njut av dessa recept i veckan och experimentera med dina egna favoriter och din crockpot.

Wild Rice Chowder

Wild Rice Chowder är lätt att konvertera. Jag sautade inte löken, men lagade alla ingredienserna i crockpoten, förutom hälften och halvan. Jag brukade skära kycklingbröst och tillsatte dem med övriga ingredienser. Istället för att göra en roux för att förtjocka chowder, som det är gjort i kaketoppreceptet, tillsatte jag majsstärkelse blandad med halv och halv i slutet av tillagningstiden.

Eftersom detta recept ger en stor mängd minskade jag alla ingredienser med ungefär 1/3. För det färdiga receptet, se Crockpot Wild Rice Chowder .

Chili

Stovetop Chili görs snabbt med burk och tomat. För att konvertera den till Crockpot Chili kokade jag nötköttet och lökarna och kombinerade sedan allt i crockpotten.

Jordkött bör alltid vara brunat och tömt innan man lägger till en långsam spis eftersom de har för mycket fett när de är okokta. Cornstarch användes för att tjockna chili i slutet. Det här är ett bra tips för att konvertera eventuella kokkärlssoppa eller gryta som är tjockare med mjöl.

Spagetti och köttbullar

Skillet Spaghetti är unik eftersom pastan lagar mat direkt i såsen. Det här lätta receptet tar ganska lång tid eftersom du ofta måste blanda blandningen så att pastakakorna är jämnt. Allt i Slow Cooker görs Spaghetti och köttbullar genom att kombinera alla ingredienser och slå på värmen! Mängden vatten i båda recepten är detsamma eftersom pasta kräver mycket vatten att laga jämnt. Jag ändrade det långsamma kokarreceptet i slutändan eftersom jag gillar pastaens konsistens när den lagar mat i 30 minuter i slutet av tillagningstiden. det är mer al dente.

Kyckling Curry

Orange Chicken Curry är en underbar maträtt som konverteras mycket lätt till crockpot. För att göra Crockpot Orange Curried Chicken lagrade jag ingredienserna i crockpotten, reducerade vattnet lite och använde majsstärkelse för att tjockna såsen i slutet istället för att belägga kycklingbitarna i mjöl och sauteing dem.

Detta var en riktig smash.

enchiladas

Vegetarisk Enchiladas är en underbar snabb måltid. Det konverteras enkelt till Crockpot Veggie Enchiladas . I crockpotreceptet lagras tortillas mellan andra ingredienser istället för att omsluta dem. Detta säkerställer att tortillorna mjuknar jämnt i den långsamma ugnen. Du kan konvertera nästan alla Enchilada recept till crockpot med hjälp av detta tips. Mängden vätska reducerades något i crockpot-versionen eftersom det inte finns någon förångning.

Lasagne

Rich Lasagne är en av mina favorit recept. Du kan konvertera den till crockpoten genom att försiktigt lägga ingredienser och lägga till lite mer flytande. Att lämna ut ägget förhindrar curdling, och att använda all stallost istället för stallost och grädde gör såsen jämnare. Med hjälp av mafalda nudlar (mini lasagna nudlar) i stället för traditionella lasagne nudlar garanterar också pastakökarna jämnt.

Crockpot Lasagne är det perfekta receptet för underhållande.

Pumpasoppa

Pumpasoppa med Cilantro Pesto är en underbar krämig och smakfull soppa. Det är lätt att konvertera till crockpot genom att minska vätskan lite. Du kan servera den med Cilantro Pesto när receptet är skrivet, eller använd inköpta basilikatpesto. Prova Creamy Slow Cooker Pumpkin Soup snart!

Köttbullar med Orzo

Köttbullar med Orzo är en enkel stekpannmål som passar bra till crockpotten. Mängden vätska minskar något, och alla ingredienserna lagas ihop i crockpotten. Crockpot köttbullar med Orzo är resultatet.