Skillet Spaghetti

Skillet Spaghetti är ett underbart recept som är mycket effektivt. Spaghettipastaen lagar sig i såsen. Det betyder att du inte behöver koka en stor kruka med vatten för att laga pastaen. Du kommer att älska detta enkla fem ingrediensrecept och det kommer troligtvis att bli en vanlig maträtt på din måltid rotation.

Var noga med att röra denna maträtt till Skillet Spaghetti ofta, eftersom pastan börjar mjuka, separera strängarna försiktigt med din sked. Pastan tenderar att hålla ihop när den lagar mat i såsen. Du vill inte bita i lite underkokt spaghetti!

Du kan använda dina egna hemlagade köttbullar eller använda färdigkokta frysta köttbullar till det här lätta receptet. Som en bonus har pastan en underbar smak eftersom det suger upp alla örter och kryddor från såsen.

Jag gillar ibland att börja detta recept genom att laga en hackad lök och lite vitlök i lite olivolja. Lägg sedan till pasta sås och vattnet och fortsätt med receptet. Faktum är att du kan lägga till andra grönsaker, till exempel strimlad morötter eller hackad courgetter, bara för att få lite mer näring i maträtten.

Servera denna maträtt med lite rostat vitlöksbröd och en grön sallad kastad med svamp och körsbärstomater. En italiensk salladsdressing skulle vara perfekt på salladen.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera spaghettisås och vatten i en 12-tis kakor och rör om att kombinera. Koka upp på mediumhög värme.

Lägg till köttbullarna, fortfarande frysta, och spagetti och rör om och se till att spagetti är allt under såsen, helt täckt av den. Om det behövs kan du lägga till ytterligare 1/4 till 1/2 kopp vatten för att försäkra dig om att hela pastaen är täckt.

Koka upp igen, täcka stekpannan, minska värmen till låg och låt sjuda i 20 till 25 minuter, omrör ofta.

När pastan lagar mat måste du roa oftare för att se till att spagetti inte klibbar och att såsen inte brinner när den lagar mat. Fukten i såsen är verkligen utarmad av pastan, så var försiktig med detta. Du kan lägga till mer vatten eller tomatsås om blandningen verkar vara för torr.

Koka tills spaghetti är al dente och köttbullar är heta. Topp med båda sorters ost och servera omedelbart.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1325
Totalt fett 15 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 27 mg
Natrium 1,229 mg
kolhydrater 227 g
Kostfiber 57 g
Protein 72 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)