Grillad Strip Steak med Compound Butter

Stripbiffen - ibland kallad en New York-remsa, en Kansas City-remsa eller en remsa-biff - är en av de mest prisvärda nedskärningarna av nötkött . Anbud och smakfullt, det är perfekt för högvärme, torrvärmeberedningsmetoder som grillning och broiling.

Detta recept på broiled eller grillad biffstång toppad med blandat smör är en av de klassiska biffberedningarna och en av de enklaste.

Traditionellt kallat Maître d'Hôtel smör (eller helt enkelt "hotell smör"), smör blandat smör som har tillsatt någon slags smakämnen ingrediens - i detta fall citronsaft och persilja. Men se nedan för variationer på det klassiska smöret. Alternativt kan du servera denna biff med en klassisk Béarnaise sås .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ta stekarna ur kylskåpet och låt dem sitta vid rumstemperatur i ca 20 minuter.
  2. Trim stekarna av allt överskott av fett och lämna cirka 1/4 tum runt kanten.
  3. Förvärm pannan, grillen eller grillpannan.
  4. Pensla biffarna med lite olja eller klargjort smör och säsong dem generöst med Kosher-salt.
  5. Placera biffar på grillen, var försiktig så att du inte överbelägger dem. Med grillpannor, använd två kokkärl om det behövs.
  1. Koka i 3-4 minuter beroende på tjockleken på stekarna och grillens temperatur. Cirka halvvägs genom att laga den första sidan, rotera stekarna 45 till 60 grader för att ge dem de klassiska korsluckade grillmärkena.
  2. Använd ett par tangar för att vända steken och koka dem i ytterligare 3-4 minuter. Du kan testa för doneness genom att trycka på mitten av biffarna med tummen. För medel sällsynta bör biffen springa tillbaka utan att känna sig alltför fast.
  3. Ta bort stekarna från värmen, täcka dem med folie och låt dem vila på en varm plats i fem minuter.
  4. Placera biffarna, toppa vardera med en matsked blandat smör och servera omedelbart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 509
Totalt fett 26 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 209 mg
Natrium 194 mg
kolhydrater 0 g
Kostfiber 0 g
Protein 64 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)