Classic Reuben Sandwich

Reuben-smörgåsen skapades i 1914 av Arnold Reuben, ägare till Reuben's Restaurant i New York City. En annan påstående säger att den först gjordes 1922 av Reuben Kolakofsky, en köpare från Omaha, Nebraska.

Sandwichen är tillagad med skivad majsbiff, surkål och schweizisk ost på rågbröd. Det är vanligtvis stekt som en grillad ostsmörgås.

Dessa klassiska Reuben smörgåsar är en fantastisk kombination av smaker och ett bra sätt att använda kvarvarande corned beef.

Vi använder stora skivor utsädat rågbröd för dessa smörgåsar. Det här hemmagjorda, inte-knådda ölbågbrödet är utmärkt om du gillar att göra ditt eget bröd.

Skala receptet för antalet familjer eller gäster du matar. Servera smörgåsar med chips, pommes frites, soppa eller sallad.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sprid 2 skivor med rågbröd lätt med Thousand Island dressing. Lägg ett lager av surkål över en skiva, lägg sedan på med en skiva corned beef än en skiva av schweizisk ost. Topp med den andra skivan, dressing sidan ner.
  2. Smör utanför Reuben smörgås lätt med mjukt smör eller margarin och stek smörgåsen på en grill eller grill och vrid på båda sidor jämnt.

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Corned Beef and Cabbage Rolls

Reuben gryta med crumb toppning

Corned Beef Noodle Gryta med spenat och ost

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 837
Totalt fett 36 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 15 g
Kolesterol 104 mg
Natrium 1,935 mg
kolhydrater 90 g
Kostfiber 10 g
Protein 38 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)