Rotisserie glaserat skinka

Denna metod för uppvärmning av en semesterskinka ger den den skorpiga söta beläggningen som alla älskar. Börja med låg värme för att få skinken upp till temperatur, glasera sedan och sätt på flammen för att karamellisera sockret och ge det en bra skorpa. Enkelt och gott.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sätt skinkan på din rotisserie spett och lägg på grillen över ett medium till låg värme. Koka i ca 13 minuter per pund eller ca 1 timme för en 5-pund skinka.
  2. Under tiden kombinera honung, citronsaft, kanel och kryddnejlika. När den inre temperaturen når cirka 150 F (65 C), bör du börja borsta honungsblandningen över skinkans yta. När det väl är belagt, börja sprinkla sockret över skinkan. Du vill få en jämn beläggning. Stäng locket och fortsätt rosta tills sockret har blivit brunt och du kan inte längre se sockerkristallerna.
  1. Stäng av värmen, men låt rotisseriet springa i 10 minuter för att låta sockret ställa in. Ta försiktigt bort skinka från grill och rotisserie. Skär och servera.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 756
Totalt fett 31 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 14 g
Kolesterol 249 mg
Natrium 4,412 mg
kolhydrater 49 g
Kostfiber 3 g
Protein 68 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)