Grillad fylld Chili Rellenos eller Green Bell Peppers

Detta fyllda pepparrecept kan användas för att göra antingen vegetariska mexikanska chile rellenos med poblano paprika på grillen, eller om du inte har poblano paprika kan du greppa gröna paprika istället för en maträtt som liknar traditionell chile rellenos. Dessa vegetariska chili rellenos fylls med en blandning av bakade bönor och ost, kryddad med vitlök, lök och färsk koriander.

Behöver dina vegetariska chili rellenos vara lägre i fett eller helt vegan samt vegetarian? För att hålla den vegan, släpp bara ut osten. Behöver du även glutenfri? Alla ingredienser i detta recept är glutenfria, med eventuellt undantag från burkburken. Läs etiketten försiktigt, eftersom vissa märken innehåller dolda glutenhaltiga tillsatser. Om du inte är säker, och lagar mat för någon annan, är det förmodligen bäst att radera på försiktighetssidan.

Recept med tillstånd av Bush's® Beans.

Om du gillar vegetariska chile rellenos kan du också prova dessa vegetariska chili rellenos med svarta bönor.

Letar du efter fler vegetariska eller vegetabiliska grill recept? Kolla inte vidare! Det finns gott om vegetariska och vegetabiliska grill recept här .

Vad du behöver

Hur man gör det

Skär poblano chiles i halva längden för att skapa en båt för att fylla och skrapa ut frön.

Värm 2 matskedar olivolja i en nonstick skillet. Tillsätt lök, vitlök, jalapenos, röd paprika, koriander och kummin och koka över medium värme tills guldbrun i ca 4 minuter.

Ta av pannan från värmen och rör i bakade bönor, varm sås och 8 oz ost. Tillsätt lite salt och peppar efter smak. Sked blandningen i de ihåliga chilerna och strö med resterande ost.

Ställ in grillen för indirekt grillning och förvärm till medium. Ordna kycklingarna på grillen bort från den direkta värmen. Koka tills chili är ömt och ost är brunat och bubblande, ca 30 till 40 minuter.

Ta bort från grillen och servera på en gång, men var försiktig eftersom de blir super heta!

Njut av din vegetariska chilie rellenos!

Gilla dessa friska vegetariska chili rellenos? Här är mer fantastiska köttfria mexikanska recept som du kan njuta av:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 774
Totalt fett 24 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 50 mg
Natrium 461 mg
kolhydrater 98 g
Kostfiber 28 g
Protein 46 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)