Frys Frukost Burritos

Frukost burritos är ett roligt recept som är lätt att göra och underbart att ha till hands i din frys. Du kan variera tilläggen till detta enkla och smakfulla recept på Freezer Breakfast Burritos. Lägg till lök eller frysta hashbruna potatisar , släpp salsan, använd kryddig eller mild fläskkorv, tillsätt lite malet jalapeño paprika om du gillar saker kryddig eller prova med olika typer av ost eller smakade tortillor. Möjligheterna är oändliga!

Detta är ett fantastiskt recept att ha till hands för upptagna skoldagar. Låt varje person mikrovågsugna sin egen burrito (eller burritos) och lägga ut apelsinjuice, kaffe, mjölk och lite färsk frukt. Eller om du har ett företag för helgen, berätta för dina gäster om denna maträtt. De kan mata sig när de vaknar.

Du kan också tina dessa burritor i kylskåpet över natten, sedan linda varje i folie och baka vid 350 grader i 10 till 15 minuter tills det är varmt. De upptinade burritorna kan också vara friterad i olja uppvärmd till 375 ° F i 3 till 5 minuter tills de är guldbruna och skarpa.

Servera dessa burritos med lite färsk frukt och ett glas apelsinjuice. Lägg till en mugg kaffe för en bra frukost som är redo att äta på några sekunder.

Vad du behöver

Hur man gör det

Smält smöret i en stor stekpanna över medelvärme.

Slå ägg i en stor skål tills den kombineras; lägg till grädden och slå igen. Tillsätt den här blandningen till stekpannan.

Koka ägget i smöret, skrapa botten av stekpannan med en spatel och vrid äggen överallt tills de krypteras och sättas. Tillsätt den kokta korv och salsa till förvrängda äggblandningen och blanda försiktigt.

Värm tortillorna enligt produktpaketet.

Placera ungefär 1/2 kopp av ägget och korvblandningen på varje tortilla och dryck med lite ost. Rulla upp varje tortilla för att göra burritos, vik i ändarna. Överfyll inte tortillorna eller de kommer att brista under uppvärmning.

Placera burritos på pergamentpapperfodrade kakor och frys dem tills de är helt frusna och fasta. Vrid sedan varje burrito individuellt i frysfack och packa i zip-lock-fryspåsar.

När du är redo att äta, packa ned burritorna, linda dem löst i mikrovågsugn, säkra pappershandduk och värm i mikrovågsugnen med hög effekt under 1 till 3 minuter tills fyllningen är varm och osten smälter.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 4105
Totalt fett 256 g
Mättat fett 121 g
Omättat fett 87 g
Kolesterol 1,476 mg
Natrium 7,583 mg
kolhydrater 267 g
Kostfiber 24 g
Protein 179 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)