Hemlagad Gummy Bears Recept

Om du är en stor gummy bear fan, har du lycka till! Du kommer inte tro hur enkelt det är att göra dina egna hemlagade gummy björnar hemma. Allt du behöver är 3 ingredienser och en billig björnformad godisform för att komma igång. Vi har också inkluderat instruktioner om hur du enkelt kan vända de gummierna till sura gummier om du gillar lite surt med din söta.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Spraya en pappershandduk med nonstick matlagningsspray och gnid det lätt runt björnhålrummen i formen för att belägga dem med ett tunt lager av olja.
  2. I en liten skål, kombinera både gelatiner och kallt vatten. Vispa dem ihop, låt dem sitta vid rumstemperatur i 10 minuter för att tillåta gelatin att suga upp vattnet och mjukna.
  3. Mikrovågsugnen skålen i 30 sekunder, sedan vispa bra. Mikrovågsugn i ytterligare 30 sekunder och rör om. Om sockret har upplösts och blandningen ser klart och väl blandat, häll det sedan i en mätkopp med en tapp. Om inte, mikrovågsugn i ytterligare 10 till 15 sekunder tills allt socker och gelatin har löst sig i vattnet.
  1. Häll gelatin i hålrummen. Du bör få cirka 14 1 1/2-tum björnar från detta recept.
  2. Placera godisformen i kylskåpet för att ställa gelatinet i ca 20 minuter. För att ta bort björnarna, tryck försiktigt sidorna bort från kanterna och mot mitten, dra sedan dem upp och ut ur formen. Upprepa med andra färger och smaker av gelatin, som önskat.
  3. Gummy Bears kan förvaras i en lufttät behållare i kylskåp eller vid kall rumstemperatur i flera veckor.

Hur man gör sura gummies

Efter att gelatinet har mikrofoner, och blandningen är flytande och jämn, vispa i 1/4 tsk. citronsyra. Smaka på det och tillsätt ytterligare 1/4 tsk. citronsyra om du vill ha en mer sur smak.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 11
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 7 mg
kolhydrater 0 g
Kostfiber 0 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)