Quick Vegetarian 7 Layer Dip för en fest

En klassisk sju lager dip är en snabb och enkel vegetarisk aptitretare, inspirerad av smakerna i Mexiko. Det är perfekt för någon fest, inklusive Super Bowl, och är säker på att försvinna kort efter att du ställt den på bordet.

Detta speciella sju lager dip recept kommer från Bush's Beans. Det är lite mer intressant än de flesta eftersom det kombinerar de refiterade bönorna och salsan i ett enda lager. Det kryddar också upp sur grädde med taco kryddor.

Det här är verkligen den perfekta "halvhemmade" vegetariska bönducken , varför det är så snabbt att göra. Visst, du gjorde inte salsan eller bönorna från början, men du kommer att förbättra de köpta ingredienserna och lägga till några färska ingredienser också. Den viktigaste delen är dock att alla kommer att älska det.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en liten skål, blanda ihop gräddfilen och paketet med taco kryddor. Chill denna blandning i kylskåp i 30 minuter för att ge smakerna möjlighet att kombinera.
  2. I en liten kastrull, kombinera de vegetariska refried bönor och salsa. Värm på medium tills jämnt blandat, ca 5-7 minuter. Avlägsna från värmen och låt den svalna.
  3. Torka sallad och tärning tomaterna, avokadoerna och gröna lökarna.
  4. I en 9-till 13-tums pan sprida de kylda bönorna och salsan i ett jämnt lager.
  1. Sprid den kryddade surkräm över bönor.
  2. Lacka ost, oliver, sallad, tomater, avokado och gröna lök i samma ordning jämnt över varje ingrediens.
  3. Servera din sju lager dip med tortilla chips.

Det finns ingen riktig rätt eller fel sätt att göra ett sju lager dip. Du kan lägga till eller subtrahera ingredienser som du vill, så ha kul med det och lägg till dina favorit taco toppings.

Gör allt från början

Om du vill göra detta dopp till en riktigt hemlagad aptitretare, är det möjligt. Du kan göra de refiterade bönorna från början , med olivolja i stället för bacondrypningar. På samma sätt är en hemlagad taco krydda otroligt lätt. Det är faktiskt lite bättre eftersom du kan styra och finjustera smaken för att passa din personliga smak. Och det finns naturligtvis många hemlagade salsa recept att välja mellan.

Vegan och Glutenfri Variationer

Behöver du detta dip för att vara vegan? Lätt! Använd bara en ersättning för mjölksmjölksurr eller gör din egen med sojaprodukter, majsstärkelse och citronsaft. Du kan också antingen släppa ut osten eller använda en icke-mejeriprodukter av veganost. Du kanske också vill prova detta veganska 7-lager dip recept

Behöver det vara glutenfritt? I verkligheten kan det vara lättare att göra din egen glutenfri taco krydda än det är att hitta den i en butik. Det är okej, eftersom det receptet kommer att tjäna dig bra i en mängd olika mexikanska rätter. Som ett alternativ kan du blanda en glutenfri taco sås, eller till och med en het sås och lite chili-pulver, i gräddfilen. Bara var noga med att välja glutenfria tortillakvarnar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 923
Totalt fett 49 g
Mättat fett 29 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 64 mg
Natrium 339 mg
kolhydrater 91 g
Kostfiber 32 g
Protein 38 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)