Godiva Chokladlikor och Vodkas

Läckra Godiva Chocolate Meets Likör

Godiva har varit ett av de mest kända namnen i gourmetchoklad sedan den belgiska chokladkarlen Joseph Draps startade företaget år 1926. Chokladlikörerna följer den berömda chokladmakten, vilket ger den krämiga sötmen i en flytande form som vi kan använda i vår cocktails.

Vad som började som en enda chokladlikör har förvandlats till en hel portfölj som omfattar en mängd olika söta smaker, var och en med en rik chokladbas.

Om du letar efter en chokladlikör, bör dessa vara ett av dina första val.

Godiva Likör Portfolio:

Utforska chokladlikörskocka ...

Godiva likörer är 17% alkohol / volym (34 bevis) och säljer för ca $ 29,99 / 750 ml flaska.

Besök deras hemsida

Godiva Vodkas:

Det finns också två vodkas under Godiva-namnet, och som man kan förvänta sig, infunderas de med chokladens väsen. Den första av de fem gånger destillerade vodkaerna är helt enkelt Godiva Chocolate Infused Vodka och det här är en utmärkt ersättare i en cocktail som redan kräver chokladmakad vodka som denna Mint ChocoChata Martini eller för klar vodka i lämpliga drycker som denna Espresso Martini .

Den andra är Godiva Chocolate Raspberry Vodka, som är lite svårare att placera eftersom det inte är en smak som tidigare funnits. Några förslag kan vara att förvandla denna vita chokladin till något med en liten frukt eller helt enkelt toppa den med ginger ale eller kräm soda . Ett annat alternativ är att para det med Champagne och en antydan till mint.

Godiva vodkas är 30% alkohol / volym (60 bevis) och säljs för cirka 32,99 USD.

Godiva Truffletini:

Om du letar efter den ultimata chokladcocktailen , prova den här från Godiva som inte använder en, men tre av deras chokladdrycker.

  1. Kombinera ingredienserna i en cocktailhackare fylld med is.
  2. Skaka väl och spänna i ett kyldt cocktailglas .
  3. Garnera med en godiva mjölkchokladtruffel.