En Great Crab Cakes Recept

Min dotter älskar krabba kött , och det här är hennes version av de bästa krabba kakorna någonsin. De är välkrydda, men den ljuva smaken av krabben skiner fortfarande igenom. Krabba kakor kan serveras med cocktailsås, tartare sås eller remouladesås , men det är uppriktigt att de står på egen hand utan att det behövs någon doppsås. Kan serveras som en huvudrätt entree.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lägg till 1/2 av krackkrummorna på en grundplatta för att senare använda för att belägga krabbekakorna.
  2. I en medium skål visp tillsammans resterande 1/2 av krackkrummorna, Old Bay Seasoning, citronpepar och vitlökspulver.
  3. Smaka söta lök och selleri i 1 tesked smör tills mjukat men inte brunt. Låt svalna. Tillsätt lök och selleri tillsammans med rostade paprikor, persilja och dill till de krydda krackkrummorna. Rör för att kombinera.
  1. I en separat liten skål, vispa ihop ägg, majonnäs , Dijon senap , Chipotle Tabasco sås och Worcestershire sås .
  2. Vik försiktigt äggblandningen och krabba köttet in i de krydda krackkrummorna tills jämnt blandat.
  3. Använd ca 1/3 kopp blandningen per krabbkaka, bilda i kakor ca 3/4 tum tjock. Tryck på varje tårta i de reserverade unseasoned cracker krummen för att lätt rocka.
  4. Lägg en tung stekpanna över medelhög värme. När det är varmt, tillsätt smör och vegetabilisk olja. Virvla runt för att belägga pannan. Koka krabba kakor tills gyllene, vrid endast en gång. Du måste göra detta i satser. Tappa inte pannan. Tappa på pappershanddukar och varma.
  5. Servera het med citronkilor för garnering. Krabbekakor kan serveras som en huvudrätt entree.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 174
Totalt fett 11 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 106 mg
Natrium 221 mg
kolhydrater 12 g
Kostfiber 1 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)