Så Grillar Turkiet Ben

Allt du någonsin velat veta om Turkiet ben

Det största problemet med kalkon är att de flesta bara tänker på det som en semestermat. Naturligtvis beror detta främst på storleken på din genomsnittliga kalkon. Vem vill ha en 15 pund kalkon för tisdag kvällens middag? Lyckligtvis kan kalkon alltmer hittas i delar. Att få händerna på kalkonbröst eller kalkonben är mycket enklare idag. Detta ger oss möjlighet att grilla upp en fin sats kalkonben.

Inte bara är de lätta att förbereda men de är roliga att äta.

Brining Turkey Legs

Det bästa stället att börja när man förbereder någon form av kalkon är med en basisk saltlake. Brining kalkon ger fuktighet, håller det fint och ömt genom tillagningsprocessen. En basisk saltlake börjar med ca 1 matsked kosher salt per kopp vatten. Du behöver tillräckligt med saltlösning för att täcka benen så mycket du behöver beror på storleken på behållaren du använder. Ett enkelt sätt att räkna ut det är att placera kalkonbenen i en behållare och hälla i vattnet en kopp i taget tills de är täckta. Detta kommer att berätta hur mycket saltlösning du ska förbereda.

Hur man lagar turkiska ben

Eftersom du inte vill att huden ska brinna, vill du grilla dina kalkonben över en medelbrand. Detta ger dig en grilltid på 45 minuter till 1 timme. Naturligtvis vill du hålla ett öga på dem och vända ibland för att få en fin guldbrun färg överallt.

Om du trimmade bort allt överskott av fett du kunde hitta på förhand borde du inte få mycket i vägen för flare-ups.

Du kan använda någon form av kryddblandning eller sås du vill ha på kalkonben så länge du kommer ihåg att socker brinner. Alla söta såser ska appliceras endast i slutet av grilltiden.

Om du gillar en fin tjock grillsås provar du med benen först med en torr gnugga blandning, och torka sedan såsen lätt under de senaste åren.

Om du klipper av huden och köttet från den smala änden av benet får du det perfekta handtaget för en gigantisk fingermat. Turkiet ben gör inte bara en bra måltid men är ett perfekt föremål för picknick, fester och sportevenemang. Det är inte konstigt att de säljs av tusentals är mässor och festivaler runt om i världen. De är också naturligt låga i fett.