Spicy Remouladesås

Den här kryddiga, hemlagade rémouladesåsen får sin spark från flera källor: cayennepeppar, svartpeppar, Tabasco-sås och pepparrot. Se upp! Det är en klassiker från New Orleans där det vanligtvis serveras pocherad eller ångad räkor , krabba eller kräftor. Använd det som ett dopp eller duktat ovanpå skaldjur. För en riktig New Orleans-smak, sätt det hela på en säng av strimlad sallat för friskhet och crunch.

Det finns så många versioner av rémoulade som det finns kockar som gör det - gärna spela med proportionerna för att passa din smak! Jag gillar inte ketchup i min rémoulade, men vissa människor gör det. Lägg till en matsked eller två om det låter bra för dig.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera majonnäs och senap i en medium skål. Rör i citronsaft, cayenne, svartpeppar, pepparrot och Tabasco för att kombinera grundligt. Tillsätt kapporna och gröna lökarna och rör om att kombinera. Rör i persilja. Tillsätt salt till smak.

Rémoulade är utsökt genast, men det smakar ännu bättre om du täcker det och låt det kyla i minst en timme för att låta smakerna smälta lite.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 193
Totalt fett 21 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 12 mg
Natrium 310 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)