Ground Beef Tostadas

Ground Beef Tostadas är ett snabbt och enkelt recept för att göra en trevlig familjemiddag. Den använder en fyllning som du kan göra i förväg och frysa. Att tina, låt det stå i kylskåpet över natten och värm upp i en gryta. Fortsätt med receptet.

Tostadas är en skarp mjöl tortilla toppade med en kryddat köttblandning, då bara om varje topping du kan tänka på. Klassiska toppings inkluderar hackade färska grönsaker, gräddfil, strimlad ost, guacamole och salsa.

Du kan köpa tostada-skal i kylområdet i snabbköpet. Vissa kan vara hyllstabila och tillgängliga i den mexikanska livsmedelsgången. Eller du kan göra din egen genom att steka mjöl tortillas tills de är puffed och skarpa. Tömma dem på pappershanddukar och toppa med rik fyllning och påfyllning. Tostada-skalen kan också bakas.

Du kan göra detta recept med markerad kalkon eller kyckling om du vill, eller ersätt markgris eller slipad fläskkorv för nötköttet i fyllningsreceptet. Du kan göra disken så mild eller kryddig som du vill, beroende på vilken salsa och kryddor du använder.

Allt du behöver med detta underbara recept är en kall öl och en färsk fruktsallad för smak och temperaturkontrast.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förbered Ground Beef Tostada Fyllning och Bakade Tostada Skal . Värm bönorna i en liten kastrull över låg värme, rör om ofta.

Medan fyllningen simmrar, förbered de resterande ingredienserna. Sätt tomaterna, gräddfilen, avokado, salsa och strimlad ost i olika serveringsskålar och lägg dem på bordet.

Låt diners montera sina egna tostadas, börja med skalet, tillsätt ett tunt lager av refried bönor, sedan Ground Beef Filling och resterande ingredienser.

Ät på en gång!