Grillad kjol Steak Tacos

En välbalanserad blandning av limejuice, vitlök, lök, jordisk kummin och den djupa rikheten hos chipotle peppers är dessa rosa tacos fantastiska. Jag rekommenderar att grilla köttet över kol för att verkligen ta fram smakerna.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera kjolbiff i återförslutbar plastpåse. Kombinera marinade ingredienser i skålen. Häll över kjolbiffar, se till att jämnt fördela marinaden över köttet. Tätningspåse och lägg i kylskåp i 2-5 timmar.
  2. Om du använder kolgrill vill du ha en tvåskiktig eld, med kolen fin och varm. Placera marinerade biffar på grillrist och koka i 3-5 minuter per sida, med locket avstängt. Var noga med att titta på den när dessa stekar lagar mat snabbt.
  1. En gång kokad genom att ta bort från eld och låt vila i 5 minuter. Skiv mot korgen i smala remsor, sätt på varma tortillor, topp med majs salsa, skivad grön lök, guacamole och hackad koriander.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 692
Totalt fett 37 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 20 g
Kolesterol 129 mg
Natrium 1,371 mg
kolhydrater 47 g
Kostfiber 5 g
Protein 45 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)