Jord Turkiet Burritos Med Refried Bönor

Servera dessa läckra kalkonburritor med lite mer ost, hackad koriander och salsa, tillsammans med gräddfil eller guacamole. Jag använde refried black beans i detta recept, men regelbundna refried bönor kan användas.

Burritos fryser också bra. Gör en dubbel sats och linda dem i folie. Frysta dem, sätt dem i zip-close fryspåsar, och värm upp dem i ugnen eller mikrovågsugnen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm i vegetabilisk olja i en stor stekpanna. Brun kalkon med löken tills kalkon är inte längre rosa. Tillsätt vitlök och rör i bönor, salsa, chili pepprar och jalapenos, och chilipulver, kummin och oregano. Ta till en simmer, rör om ofta. Täck och simma, rör om ofta, i ca 20 minuter.
  2. Värm tortillorna enligt förpackningsanvisningarna. Ordna 2 till 3 matskedar ost i mitten av en varm tortilla. Topp med ca 1/2 kopp av den kokta kalkonblandningen. Rulla tortillan upp, tucking slutar så köttet är inneslutet. Upprepa med resterande burritos.
  1. Servera burritorna varma toppade med salsa och mer ost eller andra påfyllningar, efter önskemål.
  2. Vik ihop kvarvarande burritos i folie och lägg dem i en matförvaringspåse. Kyl de inslagna burritorna i upp till 3 dagar eller frys i upp till 3 månader. Uppvärmning är lätt, antingen i ugnen (vänster i folien) eller i mikrovågsugnen.