Crispy Ranch Chicken är ett lätt recept

Crispy Ranch Chicken är tillverkad med kärnmjölk ranch dressing mix, som ger en rik, men mild smak till benfria hudlösa kycklingbröst. Detta super enkla recept kan göras av någon - även personer som aldrig har lagat mat innan!

Du behöver följa några regler för livsmedelssäkerhet. Var alltid försiktig med rå kött i köket. Kyckling kan hamna bakterier, så det måste hanteras på ett speciellt sätt. Tvätta alltid dina händer efter att ha rört på rå kyckling. Skölj aldrig det före användning. bakterier på kycklingen kan aerosolize och spridas runt ditt kök. Och laga kycklingen till 165 ° F som testad med en kötttermometer.

Efter att ha sagt allt detta, var inte rädd! Använd bara lite vård och du kan göra detta recept framgångsrikt.

Servera denna läckra och fuktiga kyckling med lite ångad sparris eller gröna bönor och en grön sallad kastad med skivad svamp. Kycklat te eller vitt vin skulle vara ett bra ackompanjemang. Vissa enkla kakor skulle vara en underbar efterrätt.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 400 grader F. Kombinera brödsmulor och salladsdressing blanda i grunt maträtt. Placera gräddfil i en annan maträtt. Doppa benfria, skinnfria kycklingbröst i gräddfil för att belägga sig väl. Rullbelagd kyckling i brödsmulor, pressning till kappa.

Placera på kakan och baka i 19-24 minuter tills kyckling registrerar 160 grader F på kötttermometer.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1303
Totalt fett 75 g
Mättat fett 22 g
Omättat fett 29 g
Kolesterol 430 mg
Natrium 537 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 1 g
Protein 134 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)