Crock Pot Pulled Pork In Chipotle Sauce

Pulled fläsk är en favorit sydlig smörgås fyllning och ofta gjord med grillsås. Denna drakade fläsk har en god och kryddig twist, tack vare en liten chipotle i såsen. En inköpt grillsås gör denna maträtt mycket lätt, och extra värmen från konserverad chipotlepeppar sessar det perfekt.

Pulled fläsk är en idealisk crock pot dish - fläskstödet eller axeln blir så öm efter flera timmars tillagning att det kan dras ihop med två gafflar. Servera den här smakfulla, flätade fläsken på rostade bröd för en tillfredsställande familjemål som du kommer att göra om och om igen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Avlägsna nätet från fläskbrädet och skär i halva. Stänk överallt med salt och peppar.
  2. Värm oljan över medelhett i en stor stekpanna.
  3. Brun fläsk på alla sidor i oljan; Överför svinet till långsam spis, håll oljan i stekpannan.
  4. Brun löken i samma olja i stekpannan och överför sedan till långsam spis.
  5. Kombinera grillsåsen, chipotle paprika med adobo och Worcestershire sås i en skål eller mätkopp. häll över fläsk och lök.
  1. Täcka och koka på högt i 4 1/2 till 6 timmar, eller tills fläsket enkelt är strimlat med två gafflar.
  2. Ta bort fläsken i en stor skål. Använda två gafflar, strimla fläsken.
  3. Om vätskan i crockpotten är mycket tunn, överför den till en kastrull och koka i 5 till 7 minuter för att minska och tjocka något. Häll vätskan tillbaka i den långsamma ugnen; tillsätt det strimlade fläskköttet och fortsätt att laga mat på lågt i ca 20 till 30 minuter längre.
  4. Servera den drakade fläsken på delade rostade rullar med coleslaw och bakade bönor , tillsammans med makaroner och ost , potatisallad eller dina favoritsidor för grill.

Extra Pulled Pork Recipes

När du förstår hur lätt det är att göra läckra fläsk, kommer du vilja upptäcka en helt ny sats med recept . Den här ugnsdragen fläskgrillrecepten tar bara tre timmar eller så i ugnen, vilket resulterar i en klassisk drakad fläskrätt. North Carolina pulled fläsk använder en ättika bas i stället för en grillsås och ost-bräserad fläsk axel med äppeljuice är långkokt i ugnen med lök och äppeljuice tills det är ömt och gott.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 550
Totalt fett 27 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 161 mg
Natrium 825 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 1 g
Protein 45 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)