Allt du behöver veta innan du köper en gasgrill

Innan du går till hårdvaruaffären för att köpa en ny gasgrill borde du veta att det finns mycket fler grillar där ute än du hittar i en butik. Jag har brutit ner de bästa gasgrillarna på marknaden efter pris så att du kan hitta den perfekta gasgrillen för dig. Medan många av dessa gasgrillar lätt kan hittas, prova att handla på specialgrillaffärer för de bästa grillgrillarna. Uppdaterad för 2018.

Gasgrillar under $ 250

Om du vill köpa en ny gasgrill för högst 250 dollar (baserat på det typiska försäljningspriset) så är dessa de som du ska titta på.

Du får vad du betalar för, så förvänta dig inte att dessa grillar håller för evigt eller laga bra, men de bör tjäna dig i ett par år och göra ett bra jobb med att grilla hamburgare och varmkorv .

Gasgrillar mellan $ 250 och $ 500

Dessa är de vanligaste och mest kända gasgrillarna på marknaden. Du hittar många av dessa grillar i lokala butiker, men det finns andra grillar du borde tänka på som kan vara lite svårare att hitta. Om du är intresserad av att grilla hamburgare eller stekar, kommer dessa gasgrillar att göra jobbet. Några av dessa grillar har ytterligare funktioner som sidbrännare och rotisseries, men jag föreslår att du håller det enkelt.

Gasgrillar mellan $ 500 och $ 1000

Du får mer med dessa gasgrillar som vanligtvis är gjorda av vissa komponenter i rostfritt stål. Dessa grillar ger dig en snyggare grill och ger dig mer mångsidighet.

Om du letar efter mer än samma gamla svarta lådgrill kanske du vill titta här. Dessa gasgrillar erbjuder vanligtvis bättre garantier och är byggda för att hålla längre.

Gasgrillar mellan $ 1000 och $ 2000

Gasgrillar i detta prisklass bör vara kraftfulla, ha bra egenskaper och kvalitetskonstruktion.

Det betyder inte komplett konstruktion av rostfritt stål , men det betyder hållbar konstruktion. Leta efter varumärken och var beredd att se bortom de stora boxbutikerna. Det bästa stället att hitta dessa gasgrillar finns på en lokal grillaffärsaffär.

Gasgrillar mellan $ 2.000 och $ 4.000

Nu är du på väg mot professionella gasgrillar. Här hittar du stora rostfria grillar med alla tillbehör du behöver vara en mästare bakgårdskock. Dessa grillar är byggda för att hålla och se bra ut. I detta prisklass hittar du mycket mer naturgasgrillar och du bör planera att spendera lite pengar för att förbereda rätt plats för en av dessa.

Gasgrillar över $ 4 000

Dessa överst på raden gasgrillar kommer med en topp i linjepriset, men om du vill ha det bästa av de bästa är dessa grillen för dig. Spara ingen kostnad och få gasgrill som inte bara imponerar dina gäster men kan grilla allting, och jag menar någonting. Se till att du vet vem som säljer dig en av dessa grillar så att du vet att du får det stöd och den installation du behöver.

Topp 10 små grillar

Ibland har du bara inte plats för en stor grill. Oavsett om du bor i en lägenhet, lägenhet, på en båt eller bara inte har en stor uteplats, betyder det inte att du inte kan njuta av en bra cookout. Prova en av dessa mindre grillar i gas, kol eller el för att ge dig riktigt grillande smak och roligt. Kom ihåg att kolla med de lokala reglerna där du bor för att veta vilken typ av grill du kan ha. De flesta lägenheter tillåter inte gas- eller kolgrillar . Denna lista innehåller ett brett utbud av typer och priser.

Topp 10 Gas Grill sätter in under $ 4 000

Dessa gasgrillinsatser representerar det bästa att ha för mindre än 4 000 dollar. Det finns mycket att välja mellan, men det är viktigt att komma ihåg att om det är permanent monterat på en anpassad grillhölje bör den vara i många år. Dessa grillar erbjuder den bästa livslängden, funktionerna och grillfunktionerna till ett pris som inte kommer att bryta mot banken.

Topp 10 Gas Grill sätter in över $ 4000

Innan du kan börja utforma ditt egna gasgrillskåp måste du välja den perfekta grillen. De flesta high-end gasgrillar kommer i en skärmkonfiguration som låter dig placera den där du vill ha den, men många är inte en standardstorlek så välj din grill först. Här har jag listat de 10 bästa gasgrillinsatserna över 4 000 dollar för att hjälpa dig hitta den som passar dig. Priserna kan variera mycket så var noga med att göra några seriösa shopping för att få så mycket du kan för lite som möjligt.