Super Easy Chicken Stock Recept

Att använda en hemlagad kyckling i ett recept ger ett tydligt djup av smak och karaktär till en maträtt som handlar köpte bestånd bara blek till obetydlig. Att göra egna är inte lika svårt som några föreställer sig. Ta en titt på detta lätta kycklinglagerrecept och du kommer att se hur enkelt och billigt det är för att göra det.

Det här receptet ger ett litet kycklinglager, men om du vill ha mer djup (eller en bra ersättning för kalvkött), prova Dark Chicken Stock Recipe som kan vara lite mer komplicerat att göra men resultatet är värt det.

Vad du behöver

Hur man gör det

Anteckningar: Frys kycklingkroppar när och när de är tillgängliga (efter en söndags lunch eller gör en kycklingsoppa) och lagra när du har tillräckligt för att göra en stor lagerbehållare. Om du inte har några rester, köp sedan lår och vingar som fungerar lika bra och är relativt billiga.

Hur man gör ännu bättre hemgjorda lager

Följ dessa topptips för Stock Making vilket ger dig fler sätt att göra ditt lager ännu bättre. Prova denna biff lager för en starkare smak.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 417
Totalt fett 24 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 95 mg
Natrium 117 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 4 g
Protein 33 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)