De 8 bästa Survival Food Companies att köpa i 2018

Var kan man köpa akutmatleverans för katastrofer

Nödberedskap (som en prepper, som den kallas) blir allt viktigare. Med oro runt om i världen är klimatförändringar och katastrofala och naturkatastrofer nödvändiga för att ha ett nödsituationskit förberedd med överlevnad och akutmat.

Katastrofer kan komma i många former: tornados, skogsbränder, jordbävningar, orkaner och snöstormar. Någon av dessa kan lämna dig utan åtkomst till en matkälla, ibland under en lång tid.

Ett populärt sätt att bevaka denna typ av katastrof lagrar mat hemma. Detta kallas långvarig matlagring, nödsituationer eller akut överlevnadsmat och det finns dussintals företag som säljer mat specifikt för detta ändamål. Bäst, inklusive de som listas nedan, har bra provsmaksprodukter med lång lagringstid till en rimlig kostnad.

Välja den bästa överlevnadsmat

Många av dessa livsmedel är enkla måltider som kräver att du lägger till vatten och värme (som MREs eller måltider redo att äta). Men om du köper enskilda bulkkomponenter kan du skapa mer av ett gourmetskafferi som ger dig ett mycket större utbud av måltider för att tillaga pulverformiga ägg, kryddor, alla slags mjöl, honung etc. Dessa livsmedel är inte bara bra för mat förvaring men också för campingresor, speciellt om ditt lägerkök serverar en stor folkmassa.

Det finns två typer av långvariga lagrade livsmedel: dehydrerade livsmedel och frystorkade livsmedel. Frystorkade föremål har vanligtvis en längre hållbarhet än dehydrerade och ofta en bättre smak. Dehydrerad har sin plats, men har ofta en bättre textur.

Leta efter mat som lagras i mylar påsar, vilket skyddar bättre mot syre och har en mycket längre hållbarhet än de gamla # 10 burkarna använde för att lagra mat. Priserna verkar höga ibland tills du beräknar priset på en enskild måltid. I verkligheten är det vanligtvis nära vad du skulle spendera på en vanlig måltid.

Om du aldrig har försökt ett varumärke, kolla webbplatsen för gratis prover. Flera företag som listas här erbjuder gratis prover eller individuella måltider till ett lågt pris, vilket är ett bra alternativ innan du begår dig till en stor order.