Easy Crock Pot Grill Bakade Bönor Med Bacon

Dessa lätta potatisbakade bönor är färgglada och smakrika med paprika, lök, brunt socker, grillsås, bacon och andra kryddor. Använd ditt favoritmärke av fläsk och bönor i detta läckra recept.

Receptet räcker till för ungefär 6 personer och är lättskaligt upptagna för en fest- eller tailgating-händelse. Eller skala ner det för 2 till 3 personer och en mindre långsam spis.

Ingredienslistan är okomplicerad och tar bara några minuter att förbereda, men tveka inte att vara kreativ med receptet. Använd röd paprika med grön paprika för extra färg, eller tillsätt lite kryddad morot till bönorna. Skinka eller tärnad korv kan läggas till bönorna i stället för eller i tillägg till bacon. Eller rör några kvarvarande drabbade fläsk eller strimlad nötkött i bönorna. Se tips och variationer för fler idéer.

Jag älskar dessa bönor med dragit fläskgrill eller strimlad grillbiffsmörgåsar. De går bra med drackad kyckling också. Tillsätt coleslaw, potatisallad och majsbröd för en fantastisk familjemjöl.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll konserverade bönor i långsam spis. Tillsätt den hackade paprika, lök, brunt socker, ketchup, grillsås och kokad smulad bacon.
  2. Täck och koka på LOW-inställningen i 6 till 8 timmar.
  3. Servera dessa bönor med coleslaw eller potatisallad och majsbröd. Bönorna är utmärkta med fläskkött eller nötkött eller grillad kyckling.

Serverar 6.

Tips och varianter

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 662
Totalt fett 3 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 3 mg
Natrium 493 mg
kolhydrater 128 g
Kostfiber 29 g
Protein 34 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)