Corned Beef & Cabbage Recept

Detta är en stor måltid i en kruka med corned beef, kål, potatis och morötter i en salig buljong. Matar ett dussin hungriga gäster eller planerar på rester.

Vad du behöver

Hur man gör det

Du behöver en tung pott som är tillräckligt stor för att hålla 4 liter för detta stora mängder recept.
Dela lök och morötter och hugga tillräckligt för att fylla 1 kopp av var och en, reservera resten. Placera corned beef i stockpot. Lägg till de hackade lökarna, morötterna ,, senapfröna , korianderfrön , svarta pepparkorn , dillfrön , hela porslin och vikblad. Tillsätt tillräckligt med vatten för att täcka corned beef och rör om att kombinera.

Koka upp, täck och simma ca 3 timmar tills köttet är gaffel-anbud.

Medan corned beef är matlagning, skära de reserverade lökarna i åtta kilar och morötterna i 2-tums bitar. (Större morötter ska halveras först.) Skär varje kålkål i 8 kilar.

Tillsätt lök, morötter och röda potatis till den kokta corned beef med kål på toppen. Täck och koka tillbaka. Minska värmen och låt sjuda om 20 minuter tills potatis och kål är gaffelmjuka.

För att servera, skära corned beef mot kornet i tunna skivor och följa med de kokta grönsakerna. Dijon senap och / eller grovkornad senap kompletterar corned beef som valfria kryddor.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 699
Totalt fett 27 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 202 mg
Natrium 540 mg
kolhydrater 40 g
Kostfiber 10 g
Protein 70 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)